Kullanım kitabında iki farklı digital input için nasıl iki farklı frekans set değeri girilebileceği belirtilmiştir. Zaten yapılabilen bir uygulama .merhaba delta vfd sürücüyü 2 farklı sinyal ile 2 farklı frekansta sürmek istiyorum yani sınyalin biri geldiğinde 40 hz diğer sinyal geldiğinde 50 hz bu işi nasıl çözebilirim yardımcı olurmusunuz
ama ilk hangisi açılacak farklılık gösterebilir 1 motor ile 2 farklı kabinin ortam havalandırmasını yapılacak ilk hangi kabin açılırsa düşük diğeri eklenirse yüksekKullanım kitabında iki farklı digital input için nasıl iki farklı frekans set değeri girilebileceği belirtilmiştir. Zaten yapılabilen bir uygulama .
Sürücünün frekans seçimini dijital inputlar ile siz belirleyecekisiniz. Hangi input aktif ise o input için atadiginiz frekans geçerli olur.ama ilk hangisi açılacak farklılık gösterebilir 1 motor ile 2 farklı kabinin ortam havalandırmasını yapılacak ilk hangi kabin açılırsa düşük diğeri eklenirse yüksek
işte onu diyorum ilk hangi hangi kabinin çalısacağı belli değil kim ilk kabine girer çalıstırırsa o 1 inputSürücünün frekans seçimini dijital inputlar ile siz belirleyecekisiniz. Hangi input aktif ise o input için atadiginiz frekans geçerli olur.
2 tane boya kabini var ortam havalandırması yapıyorum 1 adet motorum var bu motor bacalar yardımıyla iki kabinde havalandırma yapıyo moturum büyük tam çalıstıgında iki kabinede yetiyo ama kabinler aynı anda çalışmadığı zamanlar oluyor veya biri çalısıyo öbürü çalısmıyo bu kabinlerde farklı işler yapılıyo o yüzden iki kabinde yarı zamanalarda tek çalısa biliyor bu işi vfd ile plc olmadan çözebilirmiymişte onu diyorum ilk hangi hangi kabinin çalısacağı belli değil kim ilk kabine girer çalıstırırsa o 1 input
işte onu diyorum ilk hangi hangi kabinin çalısacağı belli değil kim ilk kabine girer çalıstırırsa o 1 input
2 tane boya kabini var ortam havalandırması yapıyorum 1 adet motorum var bu motor bacalar yardımıyla iki kabinde havalandırma yapıyo moturum büyük tam çalıstıgında iki kabinede yetiyo ama kabinler aynı anda çalışmadığı zamanlar oluyor veya biri çalısıyo öbürü çalısmıyo bu kabinlerde farklı işler yapılıyo o yüzden iki kabinde yarı zamanalarda tek çalısa biliyor bu işi vfd ile plc olmadan çözebilirmiym
2 tane boya kabini var ortam havalandırması yapıyorum 1 adet motorum var bu motor bacalar yardımıyla iki kabinde havalandırma yapıyo moturum büyük tam çalıstıgında iki kabinede yetiyo ama kabinler aynı anda çalışmadığı zamanlar oluyor veya biri çalısıyo öbürü çalısmıyo bu kabinlerde farklı işler yapılıyo o yüzden iki kabinde yarı zamanalarda tek çalısa biliyor bu işi vfd ile plc olmadan çözebilirmiymişte onu diyorum ilk hangi hangi kabinin çalısacağı belli değil kim ilk kabine girer çalıstırırsa o 1 input
teşekkürederimkumanda gerilimi seçimi size ait:
Ekli dosyayı görüntüle 85491
abi zehir gibisin ha bi kelime etmeden hem anladın hem anlattın bravo2 tane boya kabini var ortam havalandırması yapıyorum 1 adet motorum var bu motor bacalar yardımıyla iki kabinde havalandırma yapıyo moturum büyük tam çalıstıgında iki kabinede yetiyo ama kabinler aynı anda çalışmadığı zamanlar oluyor veya biri çalısıyo öbürü çalısmıyo bu kabinlerde farklı işler yapılıyo o yüzden iki kabinde yarı zamanalarda tek çalısa biliyor bu işi vfd ile plc olmadan çözebilirmiym
teşekkürederim