rsimsek
Profesyonel Üye
Nötürde faz olunca, nötr toprak arası 220V olacak ve 30mA üzeri toprak kaçağı gibi KAR'ı açtıracak.Onu zaten biliyorum. Varistör nasıl koruyacak sistemi.
Videoda uygulaması var.

Nötürde faz olunca, nötr toprak arası 220V olacak ve 30mA üzeri toprak kaçağı gibi KAR'ı açtıracak.Onu zaten biliyorum. Varistör nasıl koruyacak sistemi.
Böyle literatürde resmi olarak yeri olmayan-tescil edilmemiş ve cin fikirle uydurulmuş koruma sistemlerine tevessül etmenin hiçbir teknik elemana yakışacağını düşünmüyorum. Bu yüzden pasta tv ve türevleri ile hiç ilgilenmiyorum.Nötürde faz olunca, nötr toprak arası 220V olacak ve 30mA üzeri toprak kaçağı gibi KAR'ı açtıracak.
Videoda uygulaması var.
Kıç cebinde pense ile gezenlerin bulduğu pratik yöntemler resmi uygulamaların yerine geçerse üçüncü dünya ülkelerinden farkımız kalmaz. Lütfen zaten var mı polemiğine girmesin kimse, hiç çekilmez.Ayrıca literatür ve mevzuat genelde uygulamalardan sonra gelir.
Geçen sefer yaptırdı, pazartesi konuşacağım yine, sonuçta ben bilerek bozmadım. Kart tamiri daha makul bir seçenek olabilir onun içinde. Teşekkür ederim. Bence tedaş savsakladı, bu ikinci oluyor üçüncü olmayacağının garantisi yok ve belli ki bir yerde sorun var. Tüm tesisat yanacak ve yangın çıkacak diye çok korktum. Desteğiniz için teşekkür ederimKombi arızasını ev sahibi öder. Haber edin yaptırsın
Muhtemel arızalı elemanlar şunlardır diye düşünüyorum
Geçmiş olsun . Yok zamanda olmayacak işler yoruyor insanı sizi anlıyorum. İnşallah kolay toparlarsinizGeçen sefer yaptırdı, pazartesi konuşacağım yine, sonuçta ben bilerek bozmadım. Kart tamiri daha makul bir seçenek olabilir onun içinde. Teşekkür ederim. Bence tedaş savsakladı, bu ikinci oluyor üçüncü olmayacağının garantisi yok ve belli ki bir yerde sorun var. Tüm tesisat yanacak ve yangın çıkacak diye çok korktum. Desteğiniz için teşekkür ederim
Bu arada 2+1 creative ses sistemi de yanmış![]()
Topraklama direnci yüksek olan veya süreç içinde direnci yukselen binalarda ilgili daireyi de korumayabilecegi gibi binadaki diğer tüm kullanıcıların cihazlarinin gövdesine elektrik verir.Nötürde faz olunca, nötr toprak arası 220V olacak ve 30mA üzeri toprak kaçağı gibi KAR'ı açtıracak.
Videoda uygulaması var.
O zaman pasta tv helva tv mi olacak?Topraklama direnci yüksek olan veya süreç içinde direnci yukselen binalarda ilgili daireyi de korumayabilecegi gibi binadaki diğer tüm kullanıcıların cihazlarinin gövdesine elektrik verir.
Can kaybına sebep olmazsaniz şanslı sayilirsiniz.
Hmm. Ben sihirbazliga inanmam. Adı, sanı yok mu bu kutunun?O zaman pasta tv helva tv mi olacak?
Ayrıca sihirli kutu sürekli kaçak akım attırıyormuş nötr toprak voltajı yüksek olan tesisatlarda. Kabahati de tesisata da buluyorlarmış.