turklestirici
Üye
Arkadaşlar ben yeni Teiaş'a atandım. Asaleti alana kadar net maaşım 2560.Asalet aldıktan sonra yüzde 8 lik bir zam var. KPDS A'ya direk %10 KPDS B 'ye %7 KPDS C 'ye %4 net zam var. KPDS A'sı olan asaletini almış bir mühendis 3000tl ye yakın bir maaş alıyor. Devlette Kitler de maaş durumu daha iyi, 200-400 civarı daha fazla alısınız 657'ler göre. Bakın teiaş'ta müdürler, müdür yardımcıları ,teknik şefler, mühendiler hepsi gerçekten çalışıyorlar. Bu ortamı görmenizi isterdim. Devlette yatarsın diyenler. Ama hiç biri de işe boğulmuyor. Bu şartlar altında düşünün.Ben Kocaeli Üniversitesi mezunuyum. ODTÜ'den burada çalışmaya başlayan var. Benle beraber komisyona girdi. Arkadaşlar buraya geldiğimizde şu söz söylendi bize deneyimliler tarafından. Mutlu azınlığa hoşgeldin.Sevmezseniz nasıl olsa istifa edersiniz senerlerinizide kaybolmuş diye düşünmeyin. Deneyim her zaman para eder. Buraya geldikten sonra seçici olursunuz. Bu söylediklerimin hepsi TEİAŞ için geçerli. Diğer KİT ler içi sadece maaş konusu aynıdır.