diamond 45000 btu arızası

davutcesur

Üye
Katılım
2 Mar 2012
Mesajlar
37
Puanları
1
diamond 45000 btuluk salon tipi cihaz çalıştırıldıktan 15 dk sonra arızaya geçiyor.led li ekranda temp,tımer ve power led i yanıp sönüyor.arıza sanırım basınç arızası.gaz basıncı emiş hattında 4 bar.fakat dönüşte buzlanma var.likit tankıyla komprösör arasındaki boru tamammen buz tutuyor.likit tankı buz tutuyor.evap ve kondanser temiz.gaz basıncını 2.5 bar a kadar düşürmeme ragmen hala dönüşteki buzlanma devam ediyor.kondanser giriş sıcaklıgı cıkıs sıcaklıgı hepsi normal

önerisi olan ??
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Ic unite filtreler ve radiator temizmi havalanma iy olmaya bilir.radiator kirli olduqda soyuq hava fanla iyi uflemedikde de donuwde karlanma ola bilir.
 
arkadas lar bendede aynı arıza var cözüm
 
1- gaz basıncınız kaç psi ?
2- iç fan düzgün çalışıyormu ?
3- iç ünite serpantini temizmi ?
4- iç ünite filtreleri temizmi?
5- iç ve dış ortam sıcaklıkları kaç derece ?
6- cihaz nasıl ve nerede çalışıyor ( konfor mu yoksa bir sunucu server odası yada bir makinayımı soğutuyor ) ?

mümkün olduğunca detay vermelisinizki bizde sorunu tesbit edelim. bu kadar kısa tanımınızla "arkadas lar bendede aynı arıza var cözüm" bişey söylemek tahminden öte gitmez hatta sizi yanlış bile yönlendirebilir.
 
Arkadasım sanırım ıc unıteden fan kuvvetlı gelmıyor.
Sebebıde peteklerın tıkalı. Petegi söküyorsun arkasını temızlıyorsun sorun duzelıyor.
 

Forum istatistikleri

Konular
129,182
Mesajlar
923,994
Kullanıcılar
451,539
Son üye
mrh46

Yeni konular

Geri
Üst