Çok teşekkür ederim. Okul okumadım. Ama hızlı öğrenen bir insanım. Biliyorum yeterli olmayacağını. Sora sora bağdat bulunur .Eğitim durumun nedir bilmiyorum.Şayet bu anlattıklarını gerçekleştirmek için direnç ve kondansatörü vs.öğrenmek yeterli olmayacaktır.Bunun için mutlaka eğitim alman gerek.Yoksa dediğin gibi Allah a emanet olur bu işler.Ya bu işi tam anlamıyla öğren yada bilen biriyle ortak bu işlere gir derim ben.Tabiki şahsi düşüncem.Yolun açık olsun inşallah.
Çok teşekkür ederim. Okul okumadım. Ama hızlı öğrenen bir insanım. Biliyorum yeterli olmayacağını. Sora sora bağdat bulunur .
Teşekkür ederim.https://www.youtube.com/channel/UCecxqEZ4WUywy6EiNhVfbDw/playlists
Bu videoları başlangıç için izleyebilirsin. (Evde elektroniğe giriş bölümleri)
Yaptığım bir sürü var zaten. Ama ufak bir sorum var. Diyot led'e 5 volt usb den Elektrik verince yanıyor. Yanmaması için ne yapabilirim? 100 e yakın led çöp oldu. tellerini koparıp başlıklarını atıyorum. Tellerini kısa mesafe lehim için kullanıyorumEvet yeterince isterseniz kesinlikle öğrenebilirsiniz! Kafanıza koyduğunuz projelerden birisini gerçekleştirmeye başlayın ve karşılaştığınız spesifik problemlerle ilgili burada soru sorun, herkes yardımcı olur.