disaridan temiz hava veren split klimalar

konu açılmış bende yazayım benım aradığım ortam toz vs temizlıyecek bır cihaz internette gordum cesaret edemıyorum acaba işe yararmı bendede bır alışkanlık var takım alet ne satarım nede kımseye verırım işime yaramazsa yer kapatmaktan başka bişeye yaramazsa almakta istemıyorum

Evet var ama çok yaygın degil aslında en iyi seçim de o dur dış ünite üzerinde bulunan bir aparat var o aparattan çıkan bir boru şeklinde 5m uzun iç ünitenizin tesisatı ile birlikte iç üniteye baglanıyordu Daikin klimada oldugunu biliyorum fuarda bizzat incelemiştm

Selamlar Abilerim.oyle bir split klima varmiki disaridan temiz havayi soyudub veya isidib odaya versin.
Mesela diyelim 100%lik havanin 80% odadan 20% disaridan alib isitib veya soyudub odaya versin.Amma split klima olsun

akıla mantığa uygun bir çalışma sistemi görünmüyor. Soğutmada dışarıdaki hava her zaman sıcaktır ve ve klima soğutmak için sürekli çalışması gerekir. Oda içinde sürekli pozitif basınç oluşur.
Hava giriş ve çıkışını belli zamanlarda yapan oda havasını belirli zamanlarda tazeleyen bir sistem olsa bir derece.

akıla mantığa uygun bir çalışma sistemi görünmüyor. Soğutmada dışarıdaki hava her zaman sıcaktır ve ve klima soğutmak için sürekli çalışması gerekir. Oda içinde sürekli pozitif basınç oluşur.
Hava giriş ve çıkışını belli zamanlarda yapan oda havasını belirli zamanlarda tazeleyen bir sistem olsa bir derece.

Forum istatistikleri

Konular
129,711
Kullanıcılar
452,418
Son üye
osmanlıevladı

Yeni konular

Geri