12 v dc deutz motor (araba motoru) elektrik sistemi

Mars motorunu ve rolesini aku ile, elektronik karti da harici 12v ile besleyin. Bu sartlarda sorun cikmiyorsa cozum de belli olmus olur. Linkini verdigim step - up regulatoru kullanirsiniz.

Bu ünitenin boştaki akımı 120mA, bağladığınız kondansatör bu akımı, marş süresinde destekleyemiyor.

Boşta çalıştırmak için Lityum pil veya başka çözünler bulunabilir, ancak TTC32 nin PWM veya diğer çıkışlarından akım çekiliyor ise onu da ayrıca değerlendirmek gerekir.
Bunun için detaylı anlatım , şema vs gereklidir.

Mars motorunu ve rolesini aku ile, elektronik karti da harici 12v ile besleyin. Bu sartlarda sorun cikmiyorsa cozum de belli olmus olur. Linkini verdigim step - up regulatoru kullanirsiniz.
aynen öyle yapıcam 12 volt 6 amh bir akü daha alıcam marş sırasında diğer akü ile şarjını kesip direk işlemciyi besleyecek marş bitince tekrar bu 6 amperlik akü şarj olucak bir akü ve bir araba rölesi ile çözüm olucak. teşekkür ediyorum .

Önce marş kablosunu kontrol etmenizi öneririm. Zayıf olduğunu düşünüyorum.

Isıtma bujisi, marş süresi, marş kablo veya tesisat kontrolü bunlar ana sebepler bence. Bulduğunuz çözüm işe yarasa da sorunun kaynağını bulmanız daha sağlıklı olur.

Forum istatistikleri

Konular
129,711
Kullanıcılar
452,416
Son üye
Dadaşş2

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri