Sayın Fatmaaaa bu denklemleri çözemeden nasıl son sınıfa kadar geldiniz anlayamıyorum, sizden önemli bir isteğim var hangi üniversite ve hangi bölümü okuduğunuzu (isterseniz bitirdikten sonra) yazarsanız benim için çok faydalı olur. Şuanda okuduğum üniversiteyi bitiremezsem oraya geçerim. İşin şakası bir tarafa mühendislik okuyorsanız bir mühendiste olmazsa olmaz birşey matematikdir, bence bu denklemi çözemiyorum demek gibi bir lüksünüz yok, bu denklemleri çözemeden mühendis olanlarında memlekete bir faydaları yok. Sözlerime hiç darılmayın gücenmeyin, memlekette mühendise verilen değer gittikçe azalıyor, bunda yetiştirilen mühendisin kalitesinin etkisi çok büyük ben işi haketmeyen adama yetki verilmesine karşıyım, değil sizin dönem kaybetmeniz, mezun olamamanız bile size ve memlekete faydalıdır, sizinde denklem çözememeniz büyük bir eksiklik değildir eğerki mühendis vb. olmayuacaksanız bunun yanında elbette çok yetenekli olduğunuz konular vardır, buda biraz sistemin eksikliği sizi yetenekli olduğunuz dalda yetiştirmeleri gerekirdi. Neyse mevzuyu başka noktalara getirdim. Kusura bakmayın söylediklerim sadece şahsınıza yönelik değildir, sizin durumunuzda birçok öğrenci var, sorularınızdan ötürü onlar aklıma geldi ve sizide kapsayan genele yönelik yazdım düşüncelerimi, yazmamın sebebi sorduğunuz soruların sizin seviyenizdeki biri tarafından sorulmaması gerektiğini düşünen kimselerinde bu forumda veya memlekette bulunduğunu eğerki bu yazılanları birileri okursa görsün diyedir, sizden bir cevap gelsin bir tartışma çıksın atışalım boşyere uğraşalım diye yazmadım. Umarım söylediklerim ve amacım doğru anlaşılır.