İnan çok daha kötülerini gördüm, hatta bu ödevlerle mezun olan bazı arkadaşlar çok yüksek makamlara geldiler şu an
Kendi bitirme ödevim için kaynak ararken üni de yapılmış tüm ödevlerin listesine baktım içler acısıydı. %75 tamemen kopyala yapıştır, yenilenebilir kaynakların verimli kullanımı cart curt tarzında yalandan kağıt üzerinde ödevlerdi, geri kalanlar meslek lisesi seviyesindeydi aralarında çok nadir evet bu adam işini ciddiye alıyor diyebileceğim ödev vardı. Velhasıl kaynak bulamadım
Tabi bu bahsettiğim yıl 2011 idi şimdiye kadar düzelmiştir diye umuyorum ama ülkemi biliyorsam daha da kötüye gitmiştir. Üni deki hocalardan birisine pwm için hızlı bir optokuplör biliyor musunuz dedim optokuplörü ilk defa duyduğunu söyledi. Bir diğer hoca basit transistör devrelerini anlatırken tıkandı ağladı çıktı sınıftan. Bunlar ülkemizi ileri götürecek araştırmaları yapması gereken aydın kesimimiz. Meslek liseleri hocaları üni dekilerden daha donanımlıymış gerçekten. Ellerini öpmek lazımmış vaktinden değerini bilememişiz.