DVR kayıt cihazı video yedekleme

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bygold007
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bygold007

Üye
Herkese iyi forumlar,
Elimde önceden analog bir dvr kayıt cihazı vardı. Örnek vermek gerekirse, 12:30-12:50 arası yedekleme yaparken tek video dosyası olarak yedekliyordu.Sonra ahd kayıt cihazına geçtim sorunum şu ahd cihazlarda yedekeleme yaparken 12:30 - 12:50 arası diyelim saat olarak 1 den fazla parçalı video şeklinde yedekleme yapıyor süreler ise tutarsız örnek 5 video dosyası olarak oluşturduysa ilk video 2 dk 2. 5 dk 3. 1 dk gibi tutarsız süreler bunu tek dosya olarak yedeklemesi için bir ayar var mı? firmware kaynaklımı ?
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.Kayıt süresi 60 dk ayarlı aynı durum tek bir cihazda değil, genel olarak gördüğüm bir durum videoyu bilgisayardan izlerken parçalı olarak video oynatıcıya atıp isim veriyorum video 1 video2 gibi ama anlık ileri geri almak çok zaman kaybı oluyor

Son düzenleme:
Sorunu çözdüm :) cihazı genel durum kaydına alıp diğer durumlarda kayıtları kapatıyoruz. Hepsi açık olursa cihaz kendine göre seçim yapıyor. Bu benim cihaz için geçerli olabilir garibimin adı sanı bile belli değil

Forum istatistikleri

Konular
133,383
Kullanıcılar
459,233
Son üye
JacobRice

Yeni konular

Geri