Eşeğimi kaybedip buldurmak..

vodafonda tarifem bitiyordu, değişiklik yapmak istedim. yanımda uygulamasından. paketi seçtim ve bingo 160 ₺ gibi bir paket almıştım bir baktım 400 küsur ₺ lik bir paket kaktırmışlar. hemen müşteri hizmetlerini aradım. sağ olsun bir hanım kız, henüz askıda dedi ama ilgileneceğini söyledi. ertesi gün başka bir hanım kız aradı aldığım paketi iptal edip bana 140 ₺ lık bir paket tanımladı. ilk aradığımda çıkan hanım kızımız beni tekrar arayıp durumumu sordu. kendisine defalarca teşekkür ettim. bazen iyi insanlar çıkıyor karşımıza.
Ben de aynı şekilde müdürle konuşurken müşteri hizmetlerindeki kız bizi dinliyordu, müdür hanıma şube numarasını sorun dedi, müdür hanım vermek zorunda mıyım ahahaeah gibi tavır alınıp onlar görür her şeyi vermeyeceğim gibi laubali tavırlar sergiledi. Kızdan Allah razı olsun beni o yönlendirdi de paketimi aldım geri.

Şu an öyle bir haldeyiz ki bazı firmalar, şirketler kendilerini Allah sanıyor, Hatta bazı adamlar(?) bile kendilerini dokunulmaz gibi bir şey olmaz sanıyor. Gün geçtikçe daha da kötüye gidiyor, denetim yetersizliği, vurdumduymazlık, adam kayırma, eş dost görme, arka çıkma, rüşvet, ahlaksızlık her şeyin revaçta olduğu bir dönem gibi. Yani az çok farkındalık yaşayan bir insanın bunalıma girmemesi için bir sebep yok. İnsanların giyimine kuşamına, kendini beğenmişliğine baksan norveçteyiz, zihin yapısına iç dünyalarına baksan endonezya/afganistan dayız. Depremi, selleri, doğal afetleri hiç yaşamamış gibiyiz. Ukalalık etmek istemem ama yapay zekadan bu durum için aldığım şunu bırakıyorum;

En’âm Suresi, 44. Ayet

"Ne zaman ki kendilerine yapılan uyarıları unuttular, biz de onlara her şeyin kapılarını açtık. Nihayet kendilerine verilenlerle sevindiler, şımarıp azdılar; işte o zaman onları ansızın yakalayıverdik. Artık onlar ümitsizliğe kapılmışlardı."

Forum istatistikleri

Konular
130,232
Kullanıcılar
453,436
Son üye
burccu

Yeni konular

Geri