Demoyu kurduğumda örnek bir proje geldi projeden kesitler paylaşıyorum.e3 örnek Panel yerleşimi ve güç kumanda çizimi paylaşabilirmisiniz ?
bende projemin bir kısmında bu soruyu sormuştum. Daha sonra teknik destek aldım ve tabloların aktif olduğunu öğrendim. Gamze Hanım mesela siz formboard da tablolar üzerinde bir bağlantı yapabiliyorsunuz, tüm programla aktif bir şekilde , en sevdiğim özelliklerden biri. DeneyebilirsinizE3.serisi'nin formboard modülünde kullanılan tablolar aktif miydi? Yani ben tablo üstünden bağlantı yapabiliyorum değil mi?
Orhan Şener ilginize teşekkür ederim herhangi bir örnek var mı elinizde formboardla ilgili. Varsa paylaşır mısınız?bende projemin bir kısmında bu soruyu sormuştum. Daha sonra teknik destek aldım ve tabloların aktif olduğunu öğrendim. Gamze Hanım mesela siz formboard da tablolar üzerinde bir bağlantı yapabiliyorsunuz, tüm programla aktif bir şekilde , en sevdiğim özelliklerden biri. Deneyebilirsiniz
Tabi ki kendi çalıştığım projelerden birinde formboard kismindaki çalışmalarım bunlar incelersiniz umarım isinizi görürOrhan Şener ilginize teşekkür ederim herhangi bir örnek var mı elinizde formboardla ilgili. Varsa paylaşır mısınız?