Eaton NZM 3-XR şalterli transfer panosu

arslan2566

Üye
Merhaba arkadaşlar. Eaton NZM 3-XR ile dizayn edilmiş bir transfer panosu var. Şalterlerin bağlantılarına zarar verilmiş olduğundan şebeke kesilse de jeneratör yükü üzerine almıyor.
Jeneratörü test ettiğimde herhangi bir sorunu yok. Testini de yaptım.
Bu şalterin kumanda bağlantılarını bilmediğimden şeması için yardımcı olabilir misiniz?
WhatsApp Görsel 2025-10-19 saat 20.58.25_df69ec70.webp
WhatsApp Görsel 2025-10-19 saat 20.58.26_d7573818.webp

Moderatör tarafında düzenlendi:
Entes in sitesinden veya başka sayfalardan mks lerin bağlantı şemasına erişebilir bağlantıları güncelleyebilirsin, panoda değişen hatalı bağlantı olmasına karşı tamamını kontrol etmeni tavsiye ederim aslan kardeşim.

Entes in sitesinden veya başka sayfalardan mks lerin bağlantı şemasına erişebilir bağlantıları güncelleyebilirsin, panoda değişen hatalı bağlantı olmasına karşı tamamını kontrol etmeni tavsiye ederim aslan kardeşim.
Abi eaton üzerindeki kontak bağlantılarını çözsem faz koruma ve zaman röle bağlantılarını yapacağım. açıkçası şalterin bağlantılarına kendi sitesinden dahi ulaşamadım.

Jeneratör haybeye transfer şalterinden ayrılmış değildir büyük ihtimal. Deneme yanılma yöntemi ile yapılacak işler değil bu işler. Profosyonel destek alın .

Son düzenleme:
Mekaniksel kilitleme konusunda çok haklısınız. Olmadığını tespit ettim. Çünkü iki şalter arasında herhangi bir bağlantı bulunmuyor.
By lent çok teşekkürler.Allah razı olsun.
Paralel bağlantı dolayısıyla transfer durumunun da özel bir bağlantısı olması gerekir diye düşünüyorum. Özellikle S ile belirtilen kontakların diğer şalterde 70 ve 71 bağlantısının yapıldığı yer olabileceğini görüyorum. Üst kısımdan.

Forum istatistikleri

Konular
133,380
Kullanıcılar
459,227
Son üye
saidkaradogu

Yeni konular

Geri