Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar bir firmanın ek yapımına şahit oldum ve gözlemlediklerim:
1. ek yerini çekiç ile ezdi, bunun yerine kablo sıkma makasları var
2. ek için gelen ara demiri kesitten küçüktü ve kablonun bir kaç damarını kesip attılar
böyle bir ek yapılırsa tam yükte patlamaması herhalde mucize olur
evet bu eki müteaaitler yaptı yarı iletken olan yüzeyi tam temizlememişler (yani yalıtkan üzerindeki siyah malzemeyi yarı iletkeni) zamanlada direnç gösteriyor ve en kısa yoldan devreyi tamamlıyor ve kısa devre ek pabuçlamada ve press te sorun yok
Yarı iletken soyma makinesi var şimdi. kabloya yerleştirip, derinliği ayarlayıp etrafında dönderiyorsun. kusursuz soyuyor. simens ustalarında birinde görmüştüm.
arkadaşlar yarı iletken malzeme ile yalıtkan arasına sızdırmazlık bantı atılması gerekir nem yürümesin diye bu bant atılmamış yada o bölge iyi temizlenmeiş bu nedenle patlar
arkadaşlar yarı iletken malzeme ile yalıtkan arasına sızdırmazlık bantı atılması gerekir nem yürümesin diye bu bant atılmamış yada o bölge iyi temizlenmeiş bu nedenle patlar
gördüyüm kadarıyla alçak gerilim kablosu araya konulan malzeme ek mufu sıkma pensi biraz pahalı herkes alamaabilir ama siyah yarı iletgeni biraz daha soymalı birkaç damarı kesmek fazla etkilemez diye düşünüyorum çünki gerilimm kablosu akım deyil birde eki bantlamak yetmez bir boru içerisinde (pvc)protolin dökmeli diye düşünüyorum