erensahan99
Üye
Merhabalar,
Geçenlerde şöyle bir videoya rastladım;
Adam kağıtan tabak, mıknatıs ve bobinle bir hoparlör yapıyor. Bende yapmak istedim bunu ve bugün hoparlör kısımını bitirdim.
(Kendim yaptım diye söylemiyorum ama çok güzel oldu )
Daha sonra bu hoparlörü pille filan test ettim sorun yok çalışıyor. ( Pilin iki ucunu bağlayınca hoparlörün üst tarafı yukarı yada aşağı hareket ediyor.)
Şuan tek sorunum bunu bir kabloya bağlayıp çalıştırmak oldu.
Sağ tarafının kulağa giren yeri kopmuş olan bir kulaklığımı ayrım noktasından hoparlörle birleştirmek için kestim ancak karşıma 6 tane kablo çıktı;
Benimde birleştirebileceğim iki tane kablo var hoparlörde;
Bu tür Elektrik konularında bilgisi olan arkadaşlarım ve büyüklerim bu konuda yardım edebilir mi bana?
Asıl soru şu: Normal bir bilgisayar hoparlörüne telefon kulaklığı nasıl bağlanır ?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
Geçenlerde şöyle bir videoya rastladım;
(Kendim yaptım diye söylemiyorum ama çok güzel oldu )
Daha sonra bu hoparlörü pille filan test ettim sorun yok çalışıyor. ( Pilin iki ucunu bağlayınca hoparlörün üst tarafı yukarı yada aşağı hareket ediyor.)
Şuan tek sorunum bunu bir kabloya bağlayıp çalıştırmak oldu.
Sağ tarafının kulağa giren yeri kopmuş olan bir kulaklığımı ayrım noktasından hoparlörle birleştirmek için kestim ancak karşıma 6 tane kablo çıktı;
Benimde birleştirebileceğim iki tane kablo var hoparlörde;
Bu tür Elektrik konularında bilgisi olan arkadaşlarım ve büyüklerim bu konuda yardım edebilir mi bana?
Asıl soru şu: Normal bir bilgisayar hoparlörüne telefon kulaklığı nasıl bağlanır ?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...