Elektirik Arizasi

İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
elektrik arızalarında diesel_engine arkadaşımızında bahsettiği gibi kararsız arızalar en sevmediğim arızalardır. Cihaz yada sistem çalışıyordur. Ancak kısmi zamanlarda ara sıra sorun çıkıyordur. Cihazın başında da yatıp kalkıp bu anı bekleyemediğimiz için bu tür sorunlardan nefret ederim.
 
Birde en sevmediğim durum bir cihazı tamir için söküyorum tamir ediyorum cihazı zorla topluyorum sonar bir bakıyorum en önemli yerde olması gereken bir vidayı unutmuşum.

Artık bu noktadan sonar o cihazı nasıl bir sinir haliyle geri söküp o vidayı yerine bir daha çıkmayacasına çakmak ve toplamak geçmiyomu halimi siz düşünün.

Aşağıdaki resimlerdeki gibi ..


 
Geçen bir fotoğraf makinası dağıttım toplayana kadar cinnet geçircektim bunu fabrikada nasıl topluyorlar kardeşim bi yerine fazla kuvvet uygulasam plastic aksamı kırılacak yaaa
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…