Arkadaşlar burada bulunan tüm arkadaşları tebrik ediyorum öncelikle, cidden bir yardımlaşma ve saygı ortamında paylaşımlarımızla birbirimize yardımcı oluyoruz ve bu beni ümitvar kılıyor. Bu meslek ciddi bir meslek şakası olmayan bir meslek, hepimiz doğruyu aramakla mükellefiz öncelikle, ustam şöyle dediydi böyle dediydi devri bitti artık, artık danışma ve irdeleme devri başladı, sürekli yardımlaşacağız ve eksiklerimizi gidereceğiz birbirimizin, bunun içinde bu konuyla bu ülke coğrafyasında elektriğin efendileri olan sizlerle yanlış gördüğümüz herşeyi tartışmak ve incelemek isterim. Tüm arkadaşlarımızı gördükleri yanlışları düzeltilmesini istedikleri şeyleri yazmak ve inandiğini bildiğini de açıkça ifade etmek kaydıyla şimdiden burada tekrar kutluyor ve başarılar diliyorum...
Ben kendi adıma öncelikle elektriğin efendilerinin her birinin bir uzmanlık alanı seçmesini ve hobi olarak boş zamanlarında bu alanda araştırma ve inceleme yaparak kendini geliştirmesini istiyorum. Batılı mühendis ve teknikerlerin pratikte başardıkları şeyleri biz hiç değilse şimdilik hayat koşullarının bizlere sunduğu kısıtlı da olsa boş ve müsait zamanlarımızda ilgi gösterrek fedakarlık yaparak en azından teorikte başarmak için bir mücadele içinde olalım, her efendi gerçek manada bir alanda efendi olmalıdır. Bu forumda en ince konularda dahi tartışabileceğimiz en az bir kişi olmalıdır. Eğitim seviyeniz ne olursa olsun okumayı biliyorsanızve bu forumda iseniz bir alanda gerçekten "EFENDİ (master)" olun. Size bu kardeşinizin bu dünyada söyleyebileceği daha kıymetdar bir tavsiye olmadı ve olmayacak. Bu tavsiye yerini bulursa ancak dünyada parmakla gösterilen bir Türk ekolü yaratabileceğiz. Ben bu ülkenin en büyük eksikliği olarak herşeyden anladığını sanan ama aslında hiçbir şeyi derinlemesine bilmeyen bir çoğunluğun gerek politikada gerek bilimde ve gerekse sanatta kendini kandırmasını görüyorum. Biz en iyisi olmak zorundayız çünkü bir Orta asyanın acımasız coğrafyasına isyan ederek bu toprakları kendine vatan olarak seçmiş ve bundan da Allah izin verirse asla vazgeçmeyecek büyük ve şerefli bir milletin çocuklarıyız. Gün bugündür artık soysuzları kılıçla devirmek zamanı geçti şimdi bilime ve tekniğe sarılmak ve dünyada hakettiğimiz yeri almak zamanı geldi çattı. Bu bir kıvılcım olsun ve bu kıvılcım tüm dünyayı aydınlatan bir ışığa dönüşsün dilerim...