arkadaşlar mesleğimizi yok edip saygınlığımızı bozan her işten anlarım diyen basit düşünen daha sonrada benimle alakası yok malzeme bozukmuş deyip kaçan veya pişkinlik yapan meslekle alakası olmayan pense ,tornavida, ile gezinen ucuz kişilerdir.Şunu özellikle belirteyim böyle kişiler yokolmaya muhtaç insanlardır.Ben yaklaşık10 senedir bu kişilerle uğraşmaktan vazgeçmedim bir örnek verecek olursam :
İşletmemin yeni yapılması dolayısıyla ben ilgili taşerön firmayı denetliyordum bir gün işletme sahası içerisinde koymuş olduğu 20 adet 1 fazlı ve 3 fazlı prizlerin topraklama hattı çekmediğini farkettim taşerön firmanın sorumlusu olan külhan patronuna sorunu ilettim ve bana ne dese biliyormusunuz ben bu işte şözleşmeme topraklama katmadan yapmayı tahaahüt ettim dedi başımdan kaynar sular döküldü yıllardır piyasada büyük projeler yapan firma bana bunu söylüyor arkadaşlar hangi priz hangi cihaz bugün topraklama yapmadan iş teslimi yapılıyor?
Elektrik sadece cihazı çalıştırmak içinmi var?bunun içinde koruma yokmu insan hayatı yokmu?hangi elektrik şartnamesinde böyle bir madde var? topraklama opsiyonlu mu yapılması gerekiyor? işte ben bu büyük firmaya haddini bildirerek çektirdim şimdi aynı firma işletmenin kapısına dahi gelemiyor böyleleriyle işim hiç olmaz firmalar bile bukadar boşvermiş içlerinde avucumuzu dolduramayacak kadar dürüst olanları var Allah dürüst davranıp işini eksiksiz yapanlara herzaman hayırlısını versin baş birşey diyemiyorum.