Elektrik üretmek istiyorum

serhan23

Üye
Herkese iyi günler.

Amacım en ufaktan başlayıp (şimdilik 3-4 günde hatta 1 haftada telefonumun şarjını doldursa yeter) belirli periyotlarla işi büyütmeyi planlıyorum. Elektriğin temel konuları dışında teknik bilgileri ve piyasasından anlamayan biri olarak yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum. Adım adım gidersek sevinirim. Çünkü bu iş için birkaç cihaza ihtiyacımız olduğunu biliyorum.

Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Küçük bir güneş paneli sistemi ile istediğini yapabilirsin. Güneş paneli dışında elektrik depolamak için bir akü, şarj için şarj kontrol cihazı ve 220V dönüşümü için bir inverter de gerekecektir. Bütün bunları içeren şu paketi incelemeni tavsiye ederim:

10 Watt Güneş Paneli Paket Sistemi (Akü Dahil) (HP-07)

Paket sistemlerden değilde, neler lazımsa parça parça gitmek istiyorum.

Parçaların uyum konusu nasıl acaba?

Bizim sitedeki paket sistemlerki ürünler ayrı ayrı satılan ürünlerle aynı aslında. Sadece birbirine uygun ürünlerden hazır sistemler oluşturduk paket sistemler kategorisinde. Ancak paket sistem olarak satın aldığınızda şark kontrol cihazı, inverter (akülü sistemlerde ayrıca akü) bir levha üzerine montajlı halde ve kablo bağlantıları yapılmış halde geliyor. Sadece güneş panelinin soketlerini taktığınızda şarj etmeye başlıyor ve inverterdeki prize sistemin gücüne uygun bir cihaz taktığınızda çalışır. Başka herhangi bir işlem yapmaya gerek kalmıyor. Ama elbette paket içindeki ürünleri ayrı ayrı da alabilirsiniz kendiniz montaj yapmak isterseniz.

Solar Cep ünitesinin verimliliği nasıl acaba ....Yani tam güneşe mi tutulmalı yoksa şarj etmez mi

Forum istatistikleri

Konular
129,709
Kullanıcılar
452,414
Son üye
Cihangir54

Yeni konular

Geri