Öğretmen27
Profesyonel Üye
Hocam çok ilginç bir arızaymış sonucunu merakla bekliyoruz. Allah kolaylık versin. Elektrik böyle birşey işte, ara ki şeytan bunun neresinde, inşaallah bulursun.
Elektrik gittiği anda kontrol kalemi ile sayaç üstü sigortayı kontrol edersek ışık yanarsa nötrle alakalı bir durumdur yok eğer yanmazsa ana branşman hattı veya sokak panosundaki bıçaklı sigortaların kontrol edilmesi gerekir diye düşünüyorum..Hele bir elektrik giderse anlarız inşallah..saygılar...
Hocam bıçaklı Sigorta demişsiniz de bıçaklı sigortanın attıktan sonra birisi tarafından yenisiyle değiştirilmesi lazım ki tekrar enerji gelsin. Böyle gizemli biri olabilir mi diyorsunuz elinde yeni bıçaklı sigortalarla bekleyen
Ben üç yıllık bakım tecrübelerimde ne imkansızlıklar ne esrarengizlikler gördüm olmaz dediğim şeyler oldu o yüzden elektriktir ne yapsa yeridir diyorum hocamYok ustam öyle demek istemedim..Yani bıçaklı sigortalardaki bir arıza buna sebep olmaz mı? yani kısa süreliğine enerjiyi kesip tekrar verme gibi? ( çok mu esrarengiz oldu)bıçaklı Sigorta attıktan sonra yenisiyle değiştirildiğini biliyorum...
Ben üç yıllık bakım tecrübelerimde ne imkansızlıklar ne esrarengizlikler gördüm olmaz dediğim şeyler oldu o yüzden elektriktir ne yapsa yeridir diyorum hocamama ilk kez bir bıçaklı sigortanın zaman zaman geçirip zaman zaman geçiremeyeceğini düşünüyorum. Bu da çok imkanlı gelmiyor açıkçası
belki de nötr sorunundan kaynaklıydı sizin sıkıntı bir de şimdi izlemek lazım. Bir de konu açıldığından beri tekrar yaşandı mı aynı problem?Esasen benim de söylemek istediğim bu ustam..Elektrik denizde derya..Çok geniş ve olamayacak dediğiniz şey olabiliyor..
Bu arada sokak panosunda bugün tedaşçılar gelmiş çalışma yapıyordu ustalarım..Nötr barasındaki somunlar ve kablo uçları gözle görülebilecek şekilde oksitlenmişti..Hepsinin somunlarını söküp uçlarını kesitiler ve yeniden bağladılar..Bizim sorunumuzu söyledim.. Hiç öyle bir arızayla karşılaşmadık diye cevap verdiler...
belki de nötr sorunundan kaynaklıydı sizin sıkıntı bir de şimdi izlemek lazım. Bir de konu açıldığından beri tekrar yaşandı mı aynı problem?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?