otomosyoncu
Üye
Ustalarım hayırlı geceler..Abimlerin evi 2 kat ve altta bir dükkan var.Binaya trifaz geliyor...3 gün önce Elektrik kendi kendine gidip 20-25 dk sonra tekrar gelmiş..Bir de bugün bu olay tekrarlanmış..Sadece kendi binalarında olmuş mahallenin diğer evlerinde bir sorun yok..Sigorta atması felan değil...
Acaba binaya gelen hattın nötüründe az da olsa oksitlenme mi var?
Gece beni çağırdılar gittim bakmaya..Fakat gittiğimde elektrik gelmişti...
Bence binanın trifaze sigortası atmıştır veya dükkan sahibi yada binadan birileri sigortayı kaldırmış ve kimseye söylememiştir.Sürekli yaşanıyormu bu arıza bina sakinleri ile görüşüp Sigorta panosuna karışan varmı diye araştırmak lazım.
Slm Veysel Ustam..1. katta oturan yaşlı bir teyze..O sigortaya ellememiş. Benim abim de sigortaya ellememiş.Binada kompakt şalter veya trifaz sigortası yok. Trifaz bina önüne gelip bir faz dükkana bir faz 1. kata 1 faz da 2. kata gidiyor..Ayrıca dükkan boş...Ben de sizin gibi düşündüm hatta kimse sigortayı kaldırdı mı dedim? Hayır dediler... 2-3 gün önce yaşanmış bir de dün gece..Beni çağırdılar binaya adım attım Elektrik kendi kendine geldi....
Slm Veysel Ustam..1. katta oturan yaşlı bir teyze..O sigortaya ellememiş. Benim abim de sigortaya ellememiş.Binada kompakt şalter veya trifaz sigortası yok. Trifaz bina önüne gelip bir faz dükkana bir faz 1. kata 1 faz da 2. kata gidiyor..Ayrıca dükkan boş...Ben de sizin gibi düşündüm hatta kimse sigortayı kaldırdı mı dedim? Hayır dediler... 2-3 gün önce yaşanmış bir de dün gece..Beni çağırdılar binaya adım attım Elektrik kendi kendine geldi....