salih541240
Üye
ELEKTRİK BAKİMİNİ HANGİ ELLE YAPMALİYİZ
Böyle bir soru var kullandığın elle diye bir cevap yok ve sol el kalbe yakin diye sağ olarak biliyorum benkullandığın elinle yapacaksın ve en önemlisi gerekli güvenlik önlemlerini alacaksın. sol elle derler ama solaksan ne olacak? önemli olan güvenlik önlemleridir. bu arada AC yi hiç sevmem sol elimle de çarpıldım sağ elimle de.
kadın. o istemezse hiç bir şey olmazBir soruda benden kadınmı önce çarpılır erkekmi ?
IQ sorunu evlat solak adam nasıl sağ elini kullansın? okuman yok mu senin gerekli önlemleri alacaksın diyorum.( aslında ben demiyorum kural bu)Böyle bir soru var kullandığın elle diye bir cevap yok ve sol el kalbe yakin diye sağ olarak biliyorum ben
Böyle bir soru var kullandığın elle diye bir cevap yok ve sol el kalbe yakin diye sağ olarak biliyorum ben
evlat ben yeterince tecrübe sahibiyim, yaşlı olmak bizim işlerde avantajdır. evet ihtiyarladım ve senden daha tecrübeliyim.Amcam sen ihtiyarlamissin ben sana sınav sorusu diyorum sen tedbir diyorsun
estağfurullah, burada benden çok daha değerli büyüklerimiz yanında ben sadece çırak kalırım.Üstadımıza hak vermeniz .