burhanburhan
Üye
Yarın arayıp değiştirteceğim. Ne yazık ki üzerindekileri not edemedim. Üç parmakla kaldırılıyor desem yeterli olur mu?değiştirip durumu gözlemeniz gerekir. ana Sigorta nötr kesicili k otomat mı?
Evimde özel bir regülatör cihazı mevcut değil. Binada var mı bilmiyorum. Açık söyleyeyim "Kale" markanın kalitesini bilmiyorum.Evinizde regülatör varmı ?Normal şartlarda,40 Amp. C karaktersistikli ( kaliteli ) sigorta yeterli olmalı.
Siz analiz ettirebildiniz mi? Ben sitenin teknikerlerinden memnun kalmadım, teknikerden çok çırak gibiler, dışarıdan iyi bir elektrikçi getirmeyi düşünüyorum.Fakat bundan ençok ben zarar gördüğüm için en kısa sürede merlin gerin veya Siemens marka sigortlarlar la tüm panoyu değiştireceğim. Sizin sigortlarınız bizimkinden daha kaliteli sanırım fakat arızalı sigortlardan olabilir.
Çok mantıklı. Belli bir süre devre kapanmadıysa kendi kendini kapatsın.. Tabii bunlar mekanik değil Elektronik sanırım?Daha önce çözümü olmayan bu durum için,şimdi," tekrar kapamalı " kaçak akım koruma şalterleri piyasada bulunmaktadır.Sebepsiz arızalara çözüm olan bu malzemeleri kullanmak,artık kaçınılmaz bir gerçektir.
Elektrik kesintisi genel. Geri geldiğinde kimsede sorun yok (söylediklerine göre) ama benim ana bazen sigortam atıyor. Evin içindeki hiç bir sigorta kesinlikle atmıyor, yalnızca ana sigorta atmakta.Kesinti genelmi yoksa sadece sizin oturduğunuz daireninkimi? sadece sizinki ise ana sigortanın yanında tali sigortalardan biri de açıyormu? eğer öyleyse ev içindeki prizleri de kontol ettirmek gerekebilir, tali sigorta atmıyorsa doğrudan kolon kablosuna yönelebilirsiniz (sigortanın sağlamlığından eminseniz.) bir de kaçak akım rölesiyle berabermi açıyor bu sigorta?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?