Elektrik Kaynaklı Input Lag

EagleClaw

Üye
Katılım
9 Ağu 2024
Mesajlar
14
Puanları
1
Yaş
28
Merhaba, iyi forumlar.

Yaklaşık 2-3 haftadır ınput lag (giriş gecikmesi) sorunu yaşıyorum. Birçok şey yaptım , monitör değiştirmek, ethernet kablosu değiştirmek vesaire. Ardından konuyu araştırdığımda buralara kadar geldim ve elektrik kaynaklı ınput lag olduğunu düşünmeye başladım. 3 senedir aynı evde yaşıyorum son zamanlarda bununla karşılaşmaya başladım. Gece 2:30 dan sonra düzeliyor, sabah kalktığımda yine aynı. Araştırdığımda birçok kişi bunu pc mause de yaşıyor, ben ps5 ve pc de fc25 oynadığımda yaşıyorum. PS5 i 3 ay önce aldım, ps5'ten mi diyerek PC'e den giriş yaptım oyuna, yarım saat her şey normalken yarım saat sonra PC'de oynarken de ınput lag başladı. Oyunun serverları ile alakalı değil. 3 senedir bu oyunu oynuyorum. Ofline mod da da aynı. Bazen çok fazla ınput lag oluyor bazense az fakat gün içerisinde hiç gitmiyor, sadece gece 2:30 sonrası gidiyor.

Aklıma gelen bir şey var; bir ay önce Bu sebepten kontrole elektrikçi arkadaş geldi ve odamda topraklama yokmuş. Yan odada ise varmış, oradan topraklama çekti, ardından bunu yaşamaya başlamış olabilir miyim? Topraklama ile alakalı olabilir mi? Elektrikçi çağırmamın nedeni de yeni aldığım monitörün gecikme olmasını buna yorduğumdandı. Fan sesinde düzelme olmadı. Fakat eski monitörümü kullanmaya başladığımda da gecikme devam etti. Acaba tamamen tesadüf mü elektrik hattında genel bir sorun mu başladı diyorum, yoksa topraklama ile alakalı bu iş.
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.

Forum istatistikleri

Konular
129,473
Mesajlar
927,254
Kullanıcılar
452,041
Son üye
bjkli7696

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst