Elektrik saati 1 saat geride

Hocam az önce yetkılı ck elektrık fırmasından aradılar
Hanımefendı ye durumu anlattım telefonda o da ınceledıgınde evet boyle bır hakkınız var dedı
Benden yetkılı fırmanın email adresıne yazılı dilekçe hazırlayıp gondermemı ıstedi
Dilekçe ornegı olarak bunu buldum hocam fakat sorum şu; işletme kodu olan yere ne yazmam gerekıyor?
Mevcut tarıfe kodu olan yere ne yazmam lazım?

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    508.9 KB · Görüntüleme: 3
Faturanızdaki abone numarasını yazın. Hangi tarifeden hangi tarifeye geçiş yapmak istediğinizi yazın yeterli. Örneğin Tek terimli üç zamanlı Mesken (AG) tarifesinden Tek terimli tek zamanlı Mesken (AG) tarifesine geçmek istiyorum.

Hocam merhaba tekrar önemli birsey soracağım size kafama takıldı siz bilirsiniz
Buraya attığım fatura resminde T olan toplam
Tüketim Tek zamanlı olanmi?
Eğer öyleyse ben az önce sayacin resmini çektim
Oradaki degerlerle uyuşmuyor!
Benmi faturada göremedim sayaçtaki T değerini
Fstura Resmine bakıp karsilastirirmisiniz

Ekli dosyalar

• 20210326_091848.jpg
    186.9 KB · Görüntüleme: 8
Evet bir anormallik var. Sayaçla fatura uyuşmuyor.

Eğer sayaç sizinkiyse eminseniz firmaya bildirin.

Bütün ekranlarının derken hocam?
T1 t2 t3 demi resımlerını çekeyım
Evet. Bakalım onların durumu nedir. Diğer dairelerin sayaçlarına ulaşabiliyorsanız onların değerlerini de kontrol edin. Bir karışıklık olmuş gibi gözüküyor. Faturanızda sayacınızın markası ve seri numarası yazar. Sayac ekranlarından birisinde de yine sayacın seri numarası yazar. Bakın bakalım eşleşiyorlar mı?
Gönderdiğiniz fotoğrafta sayacın seri numarası yazıyor ama bulanık çıkmış. 14142703 yazıyor sanki sayacın üzerinde ama faturada 14142708 yazıyor. Eğer sayacın üzerindeki rakamı doğru okuyabildiysem sizin sayaçla başkasının sayacı karışmış gibi gözüküyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…