Elektrik tasarrufu %20 imiş?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

duman221

Üye
Antalyalı bir firma bir idda da bulundu gecen gun babam ı aramıslar fln fılan demişlerki bir alet war onu takıyormussun %20 enerjini daha verimli hale getırıyormus yani bizim gibi bir fabrika ayda zaten 180 bin TL gibi bir elek. parası oduyo bu %20 enaz 30-40 bin eder:S siizce böyle birşey dogru olabilirmi? yarın birgün gelecekler o zaman goreceğiz takmadan once bir sayaç takıp kac kw harcagıgını goreceğiz ilk bir 200 A lık bir deponun birde cihazi takdıgımızda ne kadar kw yıyecek bakacagız sizden yorum beklıyorum olabilirmi %20 elk. enrjisinin verimini yukseltecek bi cihaz?

Antalyalı bir firma bir idda da bulundu gecen gun babam ı aramıslar fln fılan demişlerki bir alet war onu takıyormussun %20 enerjini daha verimli hale getırıyormus yani bizim gibi bir fabrika ayda zaten 180 bin TL gibi bir elek. parası oduyo bu %20 enaz 30-40 bin eder:S siizce böyle birşey dogru olabilirmi? yarın birgün gelecekler o zaman goreceğiz takmadan once bir sayaç takıp kac kw harcagıgını goreceğiz ilk bir 200 A lık bir deponun birde cihazi takdıgımızda ne kadar kw yıyecek bakacagız sizden yorum beklıyorum olabilirmi %20 elk. enrjisinin verimini yukseltecek bi cihaz?

konu burda.. https://www.kontrolkalemi.com/forum/kompanzasyon/1366-energy-saver-kand305rmacas305.html

abicim kac A cekıo toplam olarak normal olarak calıştır birde tam kapasite ona gore abierimiz yazar ama bunu kompanzasyon bolumune yazarsan daha faydalı olur...

Bu konu defalarca tartışıldı, gereksiz bir masraf olduğu sonucuna varıldı.Elekrik sayacıyla denendi yarar sağlamadığı görüldü.

Bu konu defalarca tartışıldı, gereksiz bir masraf olduğu sonucuna varıldı.Elekrik sayacıyla denendi yarar sağlamadığı görüldü.

Aynen katılıyorum bu konu defalarca tartışıldı tamamen insanları sömürmek amaçlı olduğu gerek uzman arkadaşlar tarafından söylendi vede çok da deneme yapıldı bir faydasının olmadığı belirlendi

Yönetici arkadaşlardan rica edelim bu ve benzeri sorusu cevabını almış farklı konu başlıklarında defalarca tartışılmış konuları kitlesinler hatta silsinler. Mesaj kirliliğinin önüne geçmenin tek yolu bu diye düşünüyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
129,733
Kullanıcılar
452,453
Son üye
farukistr

Yeni konular

Geri