KocaeliKlimaci
Üye
çizim güzel olmuş...
Beğendiğinize Sevindim çizimi pek başaramam aslında )
Saygılarımla...
çizim güzel olmuş...
iç tesisat yönetmeliğine göre buvat bağlantıları klemensle yapılmak zorunda.klemens kullanmadan bağlantı yapılırsa arıza durumunda bantları açmak kabloları ayırmak zor olur ayrıca ölçümlerde klemens varsa bantı soymaya gerek kalmadan ölçüm yapılabilir. kabloları birleştirerek uygun büyüklükte klemens kullanırsak ve vidaları iyi sıkarsak sorun olmaz.slmbuatlarda klemens yerine kabloları birbirine bağlayıp bantlamak da sıkıntı var mı ustam?
iyiki de sormuşum ustam. Demek ki yazdıgınızı doğru anlayıp kafama takılan soruyu sormuşum. Demekki yönetmelikte var teşekkürler ustam...iç tesisat yönetmeliğine göre buvat bağlantıları klemensle yapılmak zorunda.klemens kullanmadan bağlantı yapılırsa arıza durumunda bantları açmak kabloları ayırmak zor olur ayrıca ölçümlerde klemens varsa bantı soymaya gerek kalmadan ölçüm yapılabilir. Kabloları birleştirerek uygun büyüklükte klemens kullanırsak ve vidaları iyi sıkarsak sorun olmaz.slm
merhaba bi evde sıfırlama yapılmış topraklama çekilmeyecek ise iptal etmek mi uygun olur yoksa oyle bırakmakmı ?
ben adama pardon ev sahibine söylüyorum bak takmazsan yapmazsan boyle boyle olur diyorum bu zamana kadar nasıl çalışmış sen beni kazıklamayamı çalısıyosun diye fırca cekiyor. en son birine zorlada olsa topraklama çubugu taktım oda zorla ve alüminyum . en son hangi elektrikçiyi getirirsen getir burda topraklama var derse ona o diplomayı verenin alnından oper onuda elinden alıdırım dedim adam baka kaldıVallahi bence iptal edip kaçak akım rolesi takılsa bana daha mantıklı geliyo..Çünkü sıfırlama da ters bağlama olayında çift faza kalma durumu var. Sonuçta kaçak akım rolesi topraklama olmadan da çalışıyor. Tabiki en güzeli iyi bir topraklama ve kaçak akım rolesi...
ben adama pardon ev sahibine söylüyorum bak takmazsan yapmazsan boyle boyle olur diyorum bu zamana kadar nasıl çalışmış sen beni kazıklamayamı çalısıyosun diye fırca cekiyor. en son birine zorlada olsa topraklama çubugu taktım oda zorla ve alüminyum . en son hangi elektrikçiyi getirirsen getir burda topraklama var derse ona o diplomayı verenin alnından oper onuda elinden alıdırım dedim adam baka kaldı