sis651
Üye
Kombi de açtırabilirim de 500 lira civarı bir abonelik masrafı var sanırım. Onun üstüne de gaz faturası falan eklenecek. Şubat'ta yer değiştirme durumum vardı, ondan istemedim aslında ama şimdi yaza kadar burada kalacağım kesin. Sonrası için bilmiyorum, belli değil. Ondan da bu kışı çıkarsam yeter. Seneye ve daha sonra da kalacağım belli olursa açtırırım tabi. Valla bizim tarafta herkes doğal gaz taktırdı ama 300 - 400 altı faturayla düzgün ısınan yok, sobaya döndü yine millet. İzolasyonsuz evler sonuçta. Kombi yanarken 13 dereceye kadar ısınıyor. Benim kaldığım kira komşular sağolsun, bir şey yanmasa bile o kadar soğumuyor.Slm, evde kombi varken neden teferruatlı seylere yönelıyorsun anlamış deyılım. Kombıyle hem evi ısıtıcan hemde mutfak ve banyoda sıcak su kullanıcan oturduğun odanın ısı değerini ister 22 ister15 yapmakta senın elınde. Aylık gıderinde fazla olmayacak tüm odaları ısıtsan bıle150 tl yı geçmeyecek; öteki ısıtıcılarda ise kat kat fazlası gelecek. Evden cıkınca oda termostadını duşurursun 16 veya18 gelınce de 21 e alırsın rahatına bakarsın.