Kart temizlemek neden riskli olsun?Elektrik varken herhangi bir sıvı kullanılmaz.
Sıvı iletkendir.
HARRT... Pardon..Temizleme durumu biraz riskli, Amazon'dan punta kaynak cihazı satın almıştım. Cihaz çalışıyordu. İçini merak ettim mainboardu söktüm. Baktım pcb çok kirli. Diş fırçası ve silikon contac cleaner ile güzelce temizledim. Punta kaynak cihazı birdaha hiç çalışmadı. Lipo pil full şarjlıydı. @Mr_YAMYAM hocanın söylediğine göre mosfetler statik elektrikten arızalanıyormuş. Sonra yeniden farklı bir model sipariş vermiştim. Tabi onu hiç kurcalamadım.
benim sorunum aslında alkolu kullanıyorum ama kart uzerinde genelikle yag oluyor bunların temizligi için huızlı ve uçucu olması gerek kontak spreyler torttu bırakıyor yagı cözmedigi içinHARRT... Pardon..
KART temizliği için izopropil alkol ve karbon tetra klorür idealdir.
Lastik veya plastik aksamlar için karbon tetra klorür eriticidir.
Yukarda bahsettiğim kimyasallar tortu veya yağ bırakmaz.benim sorunum aslında alkolu kullanıyorum ama kart uzerinde genelikle yag oluyor bunların temizligi için huızlı ve uçucu olması gerek kontak spreyler torttu bırakıyor yagı cözmedigi için
https://www.luxorotomarket.com/luxor-kimya-99-9-saf-aseton-5-litre-urun1211.htmlSaf aseton nereden buluyorsunuz? Ben biraz aradım ama bulamadım. Plastik yapistirmakta kullanacaktım. Bir yerde buldum 20 kilo luk tenekede satiyorlardi.