Bulunduğum şehirden bir arkadaşım 5 tane getirtmiş birini ben aldım 170 tl ye,burada ismini veremiyorum ama 10larca site gördüm nette bu işin ticaretini yapan,ve şuda var ki yurtdışında 30$ lık bir ürün tr de 150 tlye kadar satılabiliyor,tabi iş sadece onunla bitmiyor,likit denilen su-aroma-nikotin karışımlı sıvıyıda kullandığınız sigara markasına göre almanız gerekiyor,3 gündür 2 tane sigara içtim sadece,benim için büyük başarı ,kana karışan binlerce zararlı madde yerine sadece nikotin giriyor vücuda,şunu anladım ki sigara tiryakiliğinin dışında el ve dudak tiryakiliğide çok önemli ,bu ürün sanırım bunun için geliştirilmiş ve ilk Çinliler üretmiş,cihazın içinde atomizer(sanırım piezo kristal) denen bir parça var ve bu parçaya enerji verildiğinde cihazın içine döktüğümüz sıvı moleküllerine ayrılarak ve duman hissi vererek nefesle dışarı çekiliyor,ve kullanıldığı ortamda ne sigara gibi kokuyor nede pis bir koku bırakıyor,aynı ultrasonik nemlendirici cihazlarındaki gibi sıvıyı buharlaştırıyor.