Ben çektim herkes çeksin, ben akşam 8 e 9 a kadar çalıştım sizde aynısı yapacaksınız, iş hayatı bu, emek vermeden olmaz gibi kılıflarla sömürü gider durur. İnsanlar ne için çalışır; yaşamını idame ettirmek ve daha kaliteli hale getirmek için çalışır. Malesef emek düşmanları çalışmayı sadece yaşamı idame ettirmek olarak algıladıkları için çalışanı insan olarak görmez ve değer vermez. Benim anlamadığım nokta zamanında kendileri çekmiş olanlar aynısı yada dahada fazlasını nasıl çalışanlarına uygulamak isterler. Sen işini kur düzgün yönet , çalışma saatlerini insanca ayarla, ondan sonra çalışanı eleştir. Burda ameleden değil teknik elemandan bahsediyoruz. Cumartesi dahil haftanın 6 günü sabah sekiz, akşam sekiz çalışsın, sigortası en düşükten ödensin, zam istemesin. Herkesin anası güzel. Böyle çalışıp bir baltaya sahip olanda sonraları bir dükkan kursun piyasaya girsin. Sonrada iş yok işler kesat denilip çalışanda hıncını çıkarsın. O sırada bir radyoloji teknikeri olsaydı bir gün 8 saat çalışıp, daha sonra iki gün tatil yaparak, döneri ile birlikte 2.200 lira para kazansın daha 23 yaşında, mesala çarşamba günü çalıştımı araya haftasonu girdimi pazartesine kadar tatil, düşünebiliyor musunuz. 23 yaşında arabası var ve ev taksidine girmeyi düşünüyor. Bu örnek bile bu ülkede niye teknik eleman olunmayacağının göstergesidir. Sonra İstanbul gibi şehirde saat 9 da işe gelemeyen paşa olsun , radyoloji teknikeride sağlık emekçisi olsun. Maaşı gününde düzgün, sigoratanı tam ve eksiksiz, mesaini tam olarak verdikten sonra kahvaltı vermesende olur.