Emerson süeücüler, arkadasın dediği gibi, sarım kontrol üretimlerinde kullanılır, encodr ıle cevresel hızı sabit tutabilirsiniz. Geri beslemede denıyor galıba, konusunda uzman bir markadır. Herkes kullandıgı, hakim oldugu markayı övüyor..
Sn C. Berkan;Sürücüye giriş voltajı 380 VAC geliyor mu?Giriş voltajını ölçünüz!Eğer motor çalışırken yön değiştiriyorsa iki faza kalmış olabilir.Önce giriş voltajını sonra motorun bağlantı klemensini kontrol ediniz. Motor sargılarından biri klemens bağlantısından kopmuş olabilir veya bağlantılar gevşek tir
Baştan motor normal olarak çalışyor frekans artmaya başlayınca saçmalamaya başlıyor.Ben hala bilemediğm bir parametre yüzünden olabileceğini düşünüyorum.p32 değişken v/f oranı=?, p37 anahtarlama frekansı, p39 anma frekansı=? bu parametrelerin ayarlarıyl aalakalı olabileceğini düşünüyorum.Sizin motorun klemens bağlantıları yanlış! Motorun U V W kablo uçları bir birine çapraz olmalı Y X Z uçları ile ama sizde ( misal diyorum)U ucu X de olması gerekirken Y ucunun yerine bağlanmıştır bu nedenle motor sargıları iki faza kalıyor