hocam siz yardımcı olmak dışında herşeyi yaptınız amacınızı anlamadım tek tek cevaplıyım.
1. makina ucuz değil.
2.%30 böyle bi rakam olsa kaldırır atarım hurdaya.
3.bildiğim ayran aslında kendim gidip imalatına şait oldum üretici firmada sorunu araştırıyor.
4. işin ustalarının coğunu biliyorum tanıyorum. yada tanıdığımı sanıyordum sorduğunda herkes usta ama sürekli aynı işler eline gelip gözleri kapalı yapanlar farklı bir sorunla karşılaşınca eller yukarı diyorlar. sözde usta.
5. elinde çözecek biri varsa cok sevinirim üçret kısmını konuşuruz soruna sadece bakmaya geleceğim birşey diyemem diyenlere gel bak deyip para verdik çözecek kişiyi de mutsuz ayırmayız.
6. evet işim sanırım zor
burada belki başına aynı durum gelmiş olabilir basit saçma belki gözden kaçan bi yöntemi vardır diye sormak istedim yapılan yorumlar deneyebileceğim şeyler ise deniyorum sonuca varmaya çalışıyorum.
ne yazik ki sadece sürücü üzerinden parametreleri aldım yeni aldığım sürücü teknik servisine verdim ne neye karşılık geliyor hepsini ayarladılar ama eski sürücü ile aynı sorunu yaşadım.
motor dedim güçlü motor taktım olmadı.
sürücü dedim yeni sürücü aldım aynı sorun.
Elektrik tesisatında sıkıntı olabilir dedi arkadaş demin röle vb. makinaya enerji vermeden direk 380 i sürücüye girip motoru döndürdüm aynı sorun.
acaba mekanikte mi sorun