o zaman sizin dediklerinize göre odanın işleyişinde sorun olduğu konusunda hemfikiriz. ama bunun sebebinin üyeler olduğunu söylüyorsunuz. aynen katılıyorum. ama burdaki toplantılar hafta içi mesai saatleri içinde yapılıyor, nasıl üyeler bu organizasyonlara katılabiliyor anlamadım. bu arada odaya üye olanların siyasi kimlikleri çok çeşitli olabileceğinden , odanın bir siyasi akıma dahil olması bence sakıncalı.
o zaman sizin dediklerinize göre odanın işleyişinde sorun olduğu konusunda hemfikiriz. ama bunun sebebinin üyeler olduğunu söylüyorsunuz. aynen katılıyorum. ama burdaki toplantılar hafta içi mesai saatleri içinde yapılıyor, nasıl üyeler bu organizasyonlara katılabiliyor anlamadım. bu arada odaya üye olanların siyasi kimlikleri çok çeşitli olabileceğinden , odanın bir siyasi akıma dahil olması bence sakıncalı.
Seçilen kişiler(ben karşı değilim ama)nükleer enerjiye karşı çıkınca siyaset oluyor da deslekleyince olmuyor mu?Tarafsız kalmak bile sonuçta siyasi tercih anlamı taşır.
aynen katılıyorum hepinizie. emo'nun şimdiye kadar bana 1 gram faydası olmadı. elk. mühendislerinin durumlarını düzeltmek adına yaptıkları birşey göremiyorum ben. aksine proje onaylamak (sadece damga vurmak) için bir sürü para almaktan, aidatları toplamaktan başka bişey aklıma gelmiyor emo yu düşündüğümde. nükleer santrale bir elektrik mühendisliği kurumunun da karşı çıkması zaten ne kadar teknik açıdan yapıcı olduklarını gösteriyor. demek ki üyelerine güvenleri ne kadar tam sa nükleer santrallerin iyi yönetilemeyeceğini düşünüyorlar. adamların deniz altıları 40 yıldır yumruğum kadar maddeyle devamlı çalışıyor, 1 lira enerji masrafları yok, biz hala baraj yapacam diye uğraşıyoruz. enerjide yarışamıyorsan hiçbir konuda yarışamazsınız.
Ali Bey yukarıda koyulaştırdığım yerdeki ifadeniz için sizi kınıyorum !!!
EMO sadece nükleer değil; HES; Kojenerasyon vb pek çok enerji kaynağına karşı.
"Çarşı Herşeye Karşı" sloganını düstur edinerek siyaset yapıyorlar. Karşı olmadıkları tek enerji rüzgar, haa bir de güneş galiba.
Ama neden karşılar tam belli değil. Ne olduğu belirsiz birtakım söylemler geliştirmişler onun üzerinden takılmış bant usulü kendileri çalıp kendileri oynuyor.
Ali Bey yukarıda koyulaştırdığım yerdeki ifadeniz için sizi kınıyorum !!!
EMO sadece nükleer değil; HES; Kojenerasyon vb pek çok enerji kaynağına karşı.
"Çarşı Herşeye Karşı" sloganını düstur edinerek siyaset yapıyorlar. Karşı olmadıkları tek enerji rüzgar, haa bir de güneş galiba.
Ama neden karşılar tam belli değil. Ne olduğu belirsiz birtakım söylemler geliştirmişler onun üzerinden takılmış bant usulü kendileri çalıp kendileri oynuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?