ottoman16 ' Alıntı:En İyİ sensÖr balluff tur.
ottoman16 ' Alıntı:Fatek cok reklam yapıcı gördüm seni..durmadan reklam yapıyosun.bu kadar reklamın altına birde telefon numarası koyda tam olsun..
kubilayyilmaz ' Alıntı:dünyanın bir numaralı sensör üretici sick tir.Alman firmasıdır. 2. sırada ise visolux ü verebilirim. Özellikle lazer ve kızıl ötesi haberleşmede gayet iyiler. Bizde robot uygulamalarında bu markaları tercih ediyoruz.
FATEK_EXPERT ' Alıntı:ottoman16 ' Alıntı:En İyİ sensÖr balluff tur.
ottoman16 ' Alıntı:Fatek cok reklam yapıcı gördüm seni..durmadan reklam yapıyosun.bu kadar reklamın altına birde telefon numarası koyda tam olsun..
bana diyene bak......
ottoman16 ' Alıntı:FATEK_EXPERT ' Alıntı:ottoman16 ' Alıntı:En İyİ sensÖr balluff tur.
ottoman16 ' Alıntı:başlangıç senden geldi, ne ekersen onu biçersin....
ben senin gibi saldırmıyorum ve gerçekleri kabul etmemezlik yapmıyorum. önce gerçekleri kabul et sonra görüşelim.....
Fatek cok reklam yapıcı gördüm seni..durmadan reklam yapıyosun.bu kadar reklamın altına birde telefon numarası koyda tam olsun..
bana diyene bak......
Fatek iki tartısma ortamını karıstırma derim..burda herkes marka zikrediyor .Konunun başlığına bakmanı öneririm....EN İYİ SENSÖR HANGİ MARKA<<<<<<<<<<<BASLIK