Tunahanaakı
Üye
Ustalar, sizce en güvenilir ölçme aleti nedir?(Ac voltaj)
Son düzenleme:
güzel insan, mantıklı makul bir soru sor lütfen.Ustalar, sizce en güvenilir ölçme aleti nedir?
Ustam haklısın biraz mantıksız bir soru oldu. Ustam ben aç volt ölçecem. Ustam su cihaz nasıldır tavsiye eder misin?güzel insan, mantıklı makul bir soru sor lütfen.
1-ne/neyi ölçeceğiz
2- aletten anladığın ne
3- en klasik en güvenilir olan AC 220/230 volt akkor flaman ampuldür.
Ustam ac voltaj ölçecem.Soyle bir aleti tavsiye eder misiniz?Ne öleceksiniz ac voltaj mı
Ustam çok teşekkür ederim.Ustam yeni yeni bazı terimleri öğreniyorum biraz hatam oluyor affola.Ustam kendinize iyi bakın.İyi geceler.evet bli bli, bende değişik bir marka var. kabloda ac var mı gösteriyor (ötüyor). prizde faz nötr ayrımı yapabiliyorsun. bendeki biraz sapık frekanslı olan dc kabloda da ötüyor. o kadar sapık değilmiş, mod değiştirince de ötüyor (az önce laptopun kablosunda test ettim, adaptörden makineye giren kablo) mod değiştirdim 12 volt aküde artı uçta öttü. yani kullanılabilir bir alet.
güzel insan, kişilerin yakıştırmalarını veya ad takmalarını yeni terimler olarak algılamayın. o aletin/cihazın tam adı AC voltaj detektörü. sesli uyarı verdiği için ben ve benim çevremdeki arkadaşlarım bli bli diyoruz.Ustam çok teşekkür ederim.Ustam yeni yeni bazı terimleri öğreniyorum biraz hatam oluyor affola.Ustam kendinize iyi bakın.İyi geceler.