En iyi motion kontrol tavsiyesi

baydusunen

Üye
Merhabalar en iyi motion kontrol donanim ve yazilimi sizce hangisidir? Burda istegim;
1. Fiyata bakmadan en iyisi
2. Fiyat/performans olarak en iyisi
3. Fiyat olarak en ucuzu

Degerlendirmeler kolay devreye alma, evrensel standratlara uygunluk veya sizin ekleyeceginiznozellikler olabilir.
Teşekkürler

Çok geniş bir konu, daha doğrusu:
Ne yapacaksınız?
Bütçeniz?
Teknik bilgi seviyeniz?
Tavsiyeler ona göre yapılabilir

Aşagıdaki kartı incelemenizi tavsiye ederim.
Yapılmış projeleri incelersiniz muhteşem uygulamalar var.
Kart 8 eksene kadar destekliyor;hatta yeni modelinde 16 ekseni destekledigi yazıyor.
Konu ile ilgili pekfazla çalışmam olmadı;hangisi en iyisidir bilemem ancak bu kart epey hoşuma gitti.
Bir arkadaş bir tane temin etmiş;boguşacagız bakalım ne olacak.
Bu kartı kullanan başka bir arkadaş varsa çözüm ortaklıgı yapabiliriz.
https://www.store.dynomotion.com/products/kflop

Cevaplarınız kısaca şu şekilde olacaktır.
1- Beckhoff - B&R - Siemens (Benim tercihim Beckhoff olur)
2-Delta (AX Serisi) - Veichi (VH600 Serisi)
3- Fiyat performans ürünleri zaten fiyat olarak uygun olurlar bu nedenle Fiyat/Performans olarak adlandırılırlar.

Cevaplarınız kısaca şu şekilde olacaktır.
1- Beckhoff - B&R - Siemens (Benim tercihim Beckhoff olur)
2-Delta (AX Serisi) - Veichi (VH600 Serisi)
3- Fiyat performans ürünleri zaten fiyat olarak uygun olurlar bu nedenle Fiyat/Performans olarak adlandırılırlar.
Katkınız için teşekkürler çok değerli.
1. 'de neden Beckhoff? Bu madde de en hesaplı marka hangisi?
2. Maddede tercihiniz ne olur ve hangisi daha hesaplı sizce?

teknik bilgi seviyemin en üst düzey olduğunu varsayarsak Başlıkta belirttigim 3 madde icin cevap istiyorum
güzel insan, konuyu takip ediyorum ama konu hakkında zerre kadar bilgim yok. yalnız dikkatimi çeken bir şey var. "teknik bilgi seviyeniz en üst düzey" ise bize neyi soruyorsunuz? zaten bilgi seviyenize bakacak olursan en iyiyi bilen sizsiniz. bizi test etmek mi istiyorsunuz? yoksa egonuzu tatmin etmek mi istiyorsunuz?
bilgi seviyeniz en üst düzeydeyse, f/p olayında en iyileri bizimle paylaşın ki arkadaşlarımız bilgi sahibi olsun.

güzel insan, konuyu takip ediyorum ama konu hakkında zerre kadar bilgim yok. yalnız dikkatimi çeken bir şey var. "teknik bilgi seviyeniz en üst düzey" ise bize neyi soruyorsunuz? zaten bilgi seviyenize bakacak olursan en iyiyi bilen sizsiniz. bizi test etmek mi istiyorsunuz? yoksa egonuzu tatmin etmek mi istiyorsunuz?
bilgi seviyeniz en üst düzeydeyse, f/p olayında en iyileri bizimle paylaşın ki arkadaşlarımız bilgi sahibi olsun.
Önce okuduğunuzu anlayın. "Varsayarsak" diye belirtmiştim. Üst düzey dememisim. Emin olun bilgimi egoya çevirmeyecek kadar bilgiliyim.
Konuya hakkinda zerre bilginiz yoksa yorum yapmamanız daha güzel olur.

güzel insan, cımbızla çekilmiş "kelime oyununu siz kendiniz oynayınız. bakınız cümlenizin tamamı
"teknik bilgi seviyemin en üst düzey olduğunu varsayarsak"
ile "varsayarsak" arasında dünya kadar anlam farklılığı vardır. güzel dilimizi lütfen güzel kullanalım. üstelik konuya cevap yazmam gayet normal. burası forum...

Oyunu ancak sen oynarsin.Sen kendi kendine çıkarım yapadur. Biz işimize bakalım.
Burası teknik forum senin kendi edebi fikirlerinin olduğu ve insanları degerlendirdigin forum değil. Millete sataşma . Tavsiyem kendine biraz uğraş bul.
Bilgin varsa yorum yap zerre bilginin olmadığı konularda da konuşma.

Forum istatistikleri

Konular
130,111
Kullanıcılar
453,175
Son üye
dogukankaragoz
Geri