romeos58
Üye
kompanzasyon yaptırarak bu sorunu çözebilirsiniz veya mevcut kompanzasyonun eksiklerini tamamlatarak da sorunu giderebilirsiniz kompanzasyon panosu varsamerhaba değerli ustalarım akaryakıt istasyonumuzda aylık gelen faturalarda endüktif ve kapasitif cezaları var bunu önlemenin bir yöntemi var mı her ay ortalama aşağıdaki gibi tabloda ki gibi oran gözükmekte
Ekli dosyayı görüntüle 83712
romes58 Merhabalar;merhaba değerli ustalarım akaryakıt istasyonumuzda aylık gelen faturalarda endüktif ve kapasitif cezaları var bunu önlemenin bir yöntemi var mı her ay ortalama aşağıdaki gibi tabloda ki gibi oran gözükmekte
Var hocam kompanzasyon panosu eksikleri gidermek için ne yapmam gerekiyorkompanzasyon yaptırarak bu sorunu çözebilirsiniz veya mevcut kompanzasyonun eksiklerini tamamlatarak da sorunu giderebilirsiniz kompanzasyon panosu varsa
şimdi ben de inceledim tüketimleri tesis de ceza işleyecek endüktif ve kapasitif tüketim yok ki sorun nedir?merhaba değerli ustalarım akaryakıt istasyonumuzda aylık gelen faturalarda endüktif ve kapasitif cezaları var bunu önlemenin bir yöntemi var mı her ay ortalama aşağıdaki gibi tabloda ki gibi oran gözükmekte