Enda HMI Paneller

bana yardımcı olabilirmisin usta.elimde fatek fbs-32ma plc ve enda eop40-043at panel var.plc de start stop yaptım başlangıç için.sorun şu start stopu kontrol panelinden dokunmatik olarak nasıl yapabilirim? sadece start stopu öğrenirsem yazacağım programa göre onu uyarlarım diye düşünüyorum.şimdilik 1 buton yaptım kontrol panelinde basıyorum haberleşmiyor.ama plc üzerinden start verdiğimde ekranda buton hareket ediyor.start verdiğimde buton çöküyor stop verdiğimde buton eski haline geliyor.eksik bişiler oldğu kesin.yardımını bekliyorum.teşekkür ederim şimdiden.
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
Merhaba Arkadaşlar,
ENDA PLC lerini fazlasıyla geliştirdi. Bütün kartlarını analog giriş-çıkış modüllerini, termokulp, pt-100 modüllerini ve ayrıca loadcell modülünü de uzun zamandır piyasaya sunmuş bulunmakta. Bir çok yerde kullanılıyor. İlgilenen arkadaşların bilgisine.
 
Merhaba biz enda ile hem hmı ve plc ile bircok projede calıştım gayet güzel teknik destekleri de çok iyi gönül rahatlıgı ile kullan.
 
Merhaba;
Elimde EOP41-070ETE serisi Enda Panel ve Siemens S7 1200 PLC mevcut. Panel için ENDA.EOP_V1.6 designer ı indirdim.Fakat programın kullanımıyla ilgili herhangi bir döküman bulamıyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.

Teşekkürler..
İyi çalışmalar..
 
Editoru kurunca baslat menusune pdf formatinda help dosyasi ekleniyor. Yeterli olmaz ise GMT Endustriyelin sitesi www.gmtcontrol.com yardimci olacaktir. Daha olmadi firma ile irtibata gecersin.

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Arkadaslar enda hmi panel editor programini nereden indirebilirim endanin sitesinde link arizali sanirim ulasamiyorum


Kolaygelsin.
 
SN MALIKENES MODEL : EOP42-070ET PROGRAM INDIRDIM (ENDA_V1.6_ENU ) YADA OYLE SANIYORUM EN AZINDAN PANEL MODELINI PROGRAMDA GOREBILIYORUM ANCAK ONLINE OLAMIYORUM OZEL KABLOSUMU VAR YADA NEDEN BAGLANAMIYORUM YARDIMCI OLABAILIRSEN SEVINIRIM

AYRICA ILGINE TESEKKUR EDERIM
 
Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
128,843
Mesajlar
920,919
Kullanıcılar
450,940
Son üye
ranakaraca05

Yeni konular

Geri
Üst