ENERJİ OPTİMİZER denilen gerçek mi, Aldatmaca Mı?

Ben de inanmıyorum böyle şeylere ama bu insanlar buyuk işler peşinde ve iyi para kaldıracaklar.
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Merak etmeyin, uzun vadede bir şey elde edemeyecekler. Yeter ki, bazı aç gözlü meslektaşlarımız bu dolandırıcılara yardım ve yataklık ederek milletin aklını karıştırmasınlar. Tarım Bakanlığı'nın hileli ürün satan firmaları açıkladığı gibi Enerji Bakanlığı'ndan da uzun süredir böyle bir girişim bekliyorum. Piyasada bilgi kirliliği çok fazla. Kolay zengin olma hayalleri kuran dolandırıcıların ikinci adresi olduk. İlk adresleri gıda sektörü.
 
bu ve bunun türevleri gerceken piyasa da cok var.
teorik olarak bunun olmazligini hesaplayamam ancak referanslar cok onem arz ediyor. baska bir tasarruf cihazi (dogalgaz tuketimi) konusunda da boyle seyler vardi. orada da referanslari aradigimizda "iyi de siz gene teminat falan alin" dediler. sonuc; 50000€ veren firma hicbirzaman ben tasarruf yapmadim demez. bu urunleri satan firmalarda deneme amacli cihaz vermez.
alacak arkadaslarda kesinlikle yazili taahhut almak zorunda.

saygilarila
 

Forum istatistikleri

Konular
129,183
Mesajlar
924,001
Kullanıcılar
451,541
Son üye
hyo23

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst