Erke dönergeci henüz sonuca bağlanmadı ki sıfır olsun.
Bu buluşa gelince,tabii savunmuyorum.Çünkü fizik bilgim yok o kadar.Bunlar fiziğe aykırı bir şey yapmadıklarını söylüyor.Zaten yapamazlar da.Termodinamik yasası değil de,rezonansla açıklıyorlarmış olayı.Siz de dikkatlice okursanız,mantıken mümkün olduğunu görürsünüz.
Zaten temel iddiaları da şu, %90 tasarruf.Yani üniversite raporundaki gibi, 1 verip 1,5 almak ya da her ne orandaysa işte,fazla almak değil.
Bu vatandaşlar bir ısıtıcı madde yaptıklarını söylüyorlar.Bu ısıtıcı madde,normal rezistanslardan daha verimli diyorlar.1000 wattlık ısı almak için,normal rezistans 10 amper akım çekerse, bu 1 amper çeker diyorlar.(oranları uydurdum kafadan)
Mesela birileri ampulü icat etmiş.Sonra da birisi fluoresanı.100 watt lık ampulün yaptığı işin fazlasını,önce 40 wattla sonra 36 watt la yapmışlar.Şimdi de tasarruflu ampuller çıktı.100 watt ışığı veren ve 15-20 watt güç harcayan ampuller.Buna ne buyuracaksınız.
Ben doğru olduğuna inanmak istiyorum.
Ha bu arada,web sitesini inceledikten sonra,o firmanın sahibini googlede biraz araştırırsanız,saygın bir iş adamı olduğunu , yıllardır yurt dışında( sanırım japonya) yaşadığını görürsünüz.Yani işkembeden rastgele sallayacak değil,kaybedecek bir şeyi olan bir insan.Şu an ürün patent aşamasındaymış.
Bu firmanın sahibinin bir de ufo müzesi varmış