enerji nakil hattı için yardım

sivas1453

Üye
Katılım
12 Nis 2007
Mesajlar
4
Puanları
1
Yaş
39
bitirme tezimi enh konusundan aldım.154 kv'lık 1500km lik bir hat yapmam gerekiyor.yardımcı olabilirmisinz.
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Arkadaşım,bu konuda uzman firmalardan yardım alman mümkün.Ankara da Tedaş dan emekli ama aradığın konunun profesörü serbest mühendis bir hanım efendinin büro telefonunu özel mesaj ile vereceğim.Ara yardım iste.Biraz telefon masrafını göze alırsan olur bu iş.
 
TEDAŞ yaklaşık 13 yıldır şehiriçi dağıtım işi ile uğraşır. Yardım alacağınız kurum TEİAŞ'tır. Hatçılık masabaşında olmaz. Özellikle de bayanların yapacağı iş değildir. Araziyi bileceksiniz, gezeceksiniz, güzergah belirleyeceksiniz, meyva bahçeleri, ormanlık arazi, tarla vs. durumuna göre optimizasyon yapacaksınız. Tepeler, vadiler ve bunların yapısına göre sehimleri iyi belirleyeceksiniz. Bu işin uzmanı TEİAŞ'ta Maksut Bey'dir. Türkiyede bir çok hattın ve özellikle İstanbul boğazını atlayan iletim hatlarının mimarıdır. Web sayfasından telefon numarasına ulaşabilirsiniz.

Bahsettiğiniz hat için Profesör bayanın yapacağı projeden en az 100 milyon dolar daha düşük maliyete projeyi çıkartır.
 
Sn.ze_tr,ne oluyoruz?anlayamadım.Bu nasıl uslup böyle.Senin Maksut iyi olabilir.Benim önerdiğim bayanın Maksut dan daha beceriksiz olduğunu 100 milyon dolar daha ucuza çıkaracağını nereden biliyorsun.Ayıp oluyor.Sizi nezakete ve akıla davet ediyorum.
 
Sn tknsyn,

üslubum içinb özür dilerim. Amacım ne sizi ve nede profesör bayanı rencide etmek değildi. Sadece bahsekonu işin dağda, bayırda bazen çamura saplanarak, bazen hastalanarak yapılan ve fakat yaptığı işi sanat olarak kabul eden bir insan ve onun yanında yetişen ekibi anlatmaya çalışıyorum. Arkadaş her ikisinden de bilgi alabilir.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,990
Mesajlar
922,338
Kullanıcılar
451,202
Son üye
atih

Yeni konular

Geri
Üst