Enerji Sektöründe Çalışmak Hakkında Bilgi

Elektrik Elektronik Müh Son sınıfım.Asgari ücret de çok az değil mi? Hani ilk işim 3-5 bin maaş beklentim yok ama asgari ücret de insanı düşündürür.İş öğrenmek iyidir ancak hani yanlış anlaşılmasın aşağılamak amacım değil ben hademeyle aynı maaşı alacaksam niye saçlarımı beyazlatıp okudum ki.
 
öncelikle elektrik elektronik konusunda yüksek lisans yapmış olmanın özel sektör açısından hiçbir artısı yoktur. tamamen zaman kaybıdır. yabancı diliniz, geliştirmek çok daha büyük artı sağlar. Enerji üretim şirketlerini seçtiğinde (kojen hariç) çoğu dağ başında şehir merkezinden epey uzakta bulunan tesislerdir.

bu arada asgari ücreti size öneren şirketlerden de uzak durun. tecrübe kazanıp işin profesörü bile olsanız maaşınıza bin lira zam yapmak şirket için %100 zam yapmak olacaktır. Bir şirkete nasıl başlarsanız genelde o yönde devam ederseniz. Düşük maaşla çalışmak zorunda kaldığınız bir şirkette yeterli tecrübe kazandığınızı düşündüğünüz anda yapacağınız ilk şey daha iyi koşullarda başka bir iş bulmak olmalıdır.
 
Eğer Ankara da İş Arıyorsan BOLATER Elektrik'ten Uzak dur. Deneme süreci diye çalıştırıyorlar asgari ücretten az para veriyorlar. Kızılayda bu benim dediğim yer.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,886
Mesajlar
921,348
Kullanıcılar
451,028
Son üye
Mashiro Shiina

Yeni konular

Geri
Üst