entes rg3 12 c deyerleri okuma

seçili

Üye
Katılım
21 Nis 2009
Mesajlar
164
Puanları
6
arkadaşlar entes rg3 12 c rölede wat var va gibi deyerleri nerden görecem ben ancak ayarlarını yapabiliyom örnryin va deyerlerini görecem ama ctr utr yani akım ve gerilim trafo ayarları çıkıyor diyer deyerleri nerden görecem yorumlarınızı bekliyorum herkese teşekkürler
 
Son düzenleme:
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Ekranda üç faza ait cos fi'ler görünürken, (set tuşuna basmadan) aşağı ok tuşuna W ledi yanana kadar basınız W ledi yandığında, ekranda gördüğünüz değerler, anlık aktif güç değerleridir.
Aşağı ok tuşunaVAr ledi yanana kadar tekrar basın. Bu durumda da ekranda gördüğünüz değer anlık olarak indüktif güç değerleridir (Not: Değerin yanında sürekli yanıp sönen nokra varsa, bu seferde ekranda gördüğünüz değer anlık olarak kapasitif güç değeridir.).
Aşağı ok tuşunaVA ledi yanana kadar tekrar basın. Bu durumda ekranda gördüğünüz değer anlık olarak görünür güç değerleridir. Bunlar her fazın ayrı ayrı değerleridir.

Birimler arasında (W-VAr-VA) geçişlerde başka değerler de göreceksiniz. Bunlar da fazlara ait toplam W-VAr-VA değerleridir.

Daha detaylı bilgiler için röle kılavuzunun 26-27-29-29. sayfalarını inceleyebilirsiniz (Orada resimli anlatımlar mevcut.)
 
verdiyin bilgiler için teşekkür ederim kolay gelsin
 

Forum istatistikleri

Konular
129,048
Mesajlar
922,840
Kullanıcılar
451,317
Son üye
cırak ve usta

Yeni konular

Geri
Üst