Enversör yıldız üçgen

laempe

Üye
Arkadaşlar merhaba 110 kw lık yıldız üçgen çalışan motorumu yıldız üçgen olarak enversör devre yapmam gerekiyor bu bir kırıcı makinasının motoru yardımlarınızı bekliyorum

ekts çalıştırma dosyası ektedir.

Ekli dosyalar

• yıldız(1).rar
    6.2 KB · Görüntüleme: 36
resim tam olarak net değil,ekts ile çizip gönderirsen

Syn. soycul arkadaşım gönderdiğin resimler net değil yani okunmuyor

pardon bir motoru iki yöne birden çalıştırmaya denir

Sayın : m-usta-fa

Enversör : Genellikle motorlarda devir yönü değişiminde faz'ların yer değiştirilmesi gerekmektedir,
bu bazen manuel pako şalterler vasıtasıyla yapabilindiği gibi, kontaktörler aracılığıylada yapılmaktadır. Manuel yada otomatik olarak bu işlemi gerçekleştiren sistemlere enversör ( Değiştirici ) adı verilir.

Sayın : laempe 'nin istemiş olduğu devrenin diğer bir ismide ileri geri yıldız üçgen devresidir.
Sayın: Mesut' un başka bir konuda göndermiş olduğu çizimi gönderıyorum. Eğer şemaya uyulursa sonuçtan en ufak bir şüphede duyulmasın. Linki ve şemayı ekliyorum umarım yardımcı olabilmişimdir. Hepinize kolay gelsin

https://www.kontrolkalemi.com/forum/konu/yıldız-üçgen-yön-kontrolü.6633/

syn. yüksek gerilim arkadaşım ilgine teşekkür ederim göndermiş olduğun şemayı yarın uygulayacağım neticeyi paylaşırım iyi çalışmalar

laempe arkadaşım.Kırıcı motorunuzu,yldız/üçgen yolverme ile kaldıramayabileceğinizi düşündünüzmü ?
Şebekeniz müsait ise,direkt kaldırabilirsiniz.Aksi takdirde,sürücü kullanmanız gerekir.

Forum istatistikleri

Konular
129,807
Kullanıcılar
452,608
Son üye
murat620

Yeni konular

Geri