YakupYalvac
Üye
arkadaşlar yeni malzeme kaydı yapamaıyorum vardım lazım
ya arkadaşlar ben üyeyim ama bir türlü hiçbir projenin içeriğini göremiyorum ve açamıyoorum neden acaba yardım ederseniz çok sevinirim yaMerhaba Arkadaslar:
Arkadaslar sizden bi ricam olacak ben Eplan 8 kullaniyorum cizdigim projelerde tek tek kablolara numara veriyorum , Eplan 8 de otomatik kablo numaralandirma yokmu? Eger varsa nasil olacani anlatirmisiniz veya video olarak upload edebilirmiziniz arkadaslar,Formda eplan 8 le ilgili bi kurs videosu buldum baktim ama orda gostermemiz kablo numaralandirmayi.Arkadaslar cok acil tek tek numara vermek baya ugrastiriyor yardim ederseniz sevinirim.Tesekkur ederim
Sayagilarimla
arkadaşlar yeni malzeme kaydı yapamaıyorum vardım lazım
Sayın "ilkerka" ve "enisaygoren",
Sizlerin açıklamalarınız doğrultusunda numaralandırma yapmaya çalıştım ama ???? şeklinde kaldım, numaralandırma yapamadım. Her halde anlatılanları tam anlayamadım ve ayarları eksik yaptım. Bu işlemin sırasıyla nasıl yapabileceğimizi resimlerle anlatabilirseniz çok iyi olur. Yazılı izahatta eksik kalan bir kısımda olabilir. Emekleriniz için çok teşekkür ederim.
Arkadaşlar aynı yerde ben de kaldım. Ne kadar uğraştıysam da olmadı. Kablolara ??? işaretini koydu ama bu işareti rakama çevirmedi.
Ayrıca başka bir sorum daha var. Acaba çizilmiş bir projeye bir cihaz eklenmiş olsa cihaz isimleri en baştan otomatik nasıl numaralandırılır. yardımcı olursanız çok memnun olurum. şimdiden teşekkürler.