selam arkadaşlar benim de bir sorum olacak sizlere. otomatik numaralandırma yaparken klemensten plc inputuna giren kabloya bir sayı değilde o inputun ismini atasın örneğin I3.0 yazsın kabloda bunu otomatik olarak nasıl yapabilirim?
Bu cevap için çok geç ama belki başka birinin işine yarar diye paylaşayım ;kardeş subcounter kısmına nerden giriyorsun?
çok teşekkür ederim deneyeceğimMerhaba ;
Adımları takip edersen 3.adımda biraz deneme yanılma yolu ile hangi kısımların kablo numarası olarak atanmasını istiyorsan seçebilirsin.
( Numara 1'den .........sonsuza gittiğinde de devasa projeler bitmiştir. Neden isterler ki böyle şeyler )
Merhaba ;
Adımları takip edersen 3.adımda biraz deneme yanılma yolu ile hangi kısımların kablo numarası olarak atanmasını istiyorsan seçebilirsin.
( Numara 1'den .........sonsuza gittiğinde de devasa projeler bitmiştir. Neden isterler ki böyle şeyler )
çok teşekkür ederim deneyeceğim
Merhaba @-_-nEdEn dediğiniz yöntemi denedim fakat istediğim gibi olmadı sanırsam ben yanlış anlattım .
Bu kablolandırma pano için. Ben pano dışı bir bağlantı için kablolandırma istiyorum.Normade cable defination ile kablo çizgisi çekip partından kendim kablo giriyorum. Daha sonrada damarlarını tek tek atıyorum.Bu işlemi otomatik olarak yapabilir miyim ?İlginiz için çok teşekkür ederim