mucend Üye Katılım 27 Kas 2019 Mesajlar 2 Puanları 1 Yaş 37 27 Eki 2020 #1 Aynı referansları ayrı ayrı listeleniyor. Toplam adet için ne yapmam gerekiyor. Ekli dosyalar Eplan Error.png 122.3 KB · Görüntüleme: 25
⚡mehmet sönmez⚡ Katılımcı Üye Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 368 Puanları 56 Konum istanbul 27 Eki 2020 #2 Başkan, uretim verileri-dısa aktarma-özet urun listesi yolundan bu ayarları seçin, exel sablonuda degişiklikler yapılacaktır, Ekli dosyalar exel ozet urun listesi.PNG 46.6 KB · Görüntüleme: 23
Başkan, uretim verileri-dısa aktarma-özet urun listesi yolundan bu ayarları seçin, exel sablonuda degişiklikler yapılacaktır,
Konu Sah mucend Üye Katılım 27 Kas 2019 Mesajlar 2 Puanları 1 Yaş 37 2 Kas 2020 #3 T ⚡mehmet sönmez⚡' Alıntı: Başkan, uretim verileri-dısa aktarma-özet urun listesi yolundan bu ayarları seçin, exel sablonuda degişiklikler yapılacaktır, Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler sorun çözülmüştür.
T ⚡mehmet sönmez⚡' Alıntı: Başkan, uretim verileri-dısa aktarma-özet urun listesi yolundan bu ayarları seçin, exel sablonuda degişiklikler yapılacaktır, Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler sorun çözülmüştür.