punke Üye Katılım 21 Mar 2011 Mesajlar 17 Puanları 1 Yaş 44 18 Haz 2018 #1 Merhaba, Eplan p8'de template ayarlarını kendimize göre düzenleme ve bunu template dosyasına kaydetme nasıl yapılıyor?
Merhaba, Eplan p8'de template ayarlarını kendimize göre düzenleme ve bunu template dosyasına kaydetme nasıl yapılıyor?
Mehmetf Bölüm Yöneticisi Yönetici Bölüm Yöneticisi Katılım 17 Ara 2006 Mesajlar 558 Puanları 6 Yaş 40 18 Haz 2018 #2 Güzel soru bende böyle soru sorulmasını bekliyordum teşekkürler
Konu Sah punke Üye Katılım 21 Mar 2011 Mesajlar 17 Puanları 1 Yaş 44 18 Haz 2018 #3 olayı çözdüm konu ile sorun yaşayan arkadaşlar aşağıdaki adımları izleyebilir. öncelikle standart kullandığımız template ile örnek proje açıyoruz. proje üzerinden istediğimiz ayarları yapıyoruz (antet-raporlama sayfalarının özellikleri,kablo numarası özellikler vs.) sonra project>organize>create project template ile projeyi template dosyası olarak kaydetiyoruz. artık yeni proje açarken bu template dosyasını kullanırsak sürekli ayar değiştirmemize gerek kalmıyor.
olayı çözdüm konu ile sorun yaşayan arkadaşlar aşağıdaki adımları izleyebilir. öncelikle standart kullandığımız template ile örnek proje açıyoruz. proje üzerinden istediğimiz ayarları yapıyoruz (antet-raporlama sayfalarının özellikleri,kablo numarası özellikler vs.) sonra project>organize>create project template ile projeyi template dosyası olarak kaydetiyoruz. artık yeni proje açarken bu template dosyasını kullanırsak sürekli ayar değiştirmemize gerek kalmıyor.