sarigolge arkadaşım, See Cadyy++ Electrical V4R1 yeni son sürüm çıkmış görmediyseniz, kullanmadıysanız şiddetle tavsiye ederim. Hem yanılıyorsunuz E-Plan sizin tabirinizle hiç bir çizim programını öldüremez. E-Planı keşfetmek Amerikayı keşfetmekten daha zordur, en azından ingilizce bilmeyenler veya ingilizcesi iyi olmayanlar için hatta e-planı az buçuk kullanabilen kişiler işi öyle ilerletdiki bu bilgiyi para karşılığında ders veya eğitim adı altında satıyor
E-Planda yapılabilen her türlü çizim See Cadd++ Electrical ve Electro Cad 8.0 ile yapılır hemde fazlası yapılır,Çünki Türkçe Dil desteği var gayet anlaşılır E_Plan gibi kimseyi birilerinin yalakası olmaya mecbur bırakmaz.
Sizin yazdıklarınızdan E-Plan amuda kalkıyor sanacak
Böbürlenerek çizilen E-plan projelerini gördüm, dediğim gibi See Cadd++ Electrical ve Electro Cad 8.0 ile daha fazlası daha kısa sürede çizilir. Forumda meslekte yeni olan kişiler var lütfen böyle abartılı yorumlarla yönlendirme yapmayalım.
Kısaca E-planın
1: Boyutu yüksek 726.. MB ( Caddy++ V4R1 63,5 MB )
2: Türkçe dil desteği yok
3: Programda çizim süresi yukarda adı geçen programlara göre daha uzun sürüyor ( hele E-plan 5,50 tam bir işkence )
ve kıyaslamayı "e-plana okadar para verip alanlar enayimi demişsiniz, sanki alanların bizden iyi bildiği bir şey varmış gibi, olay farklıdır, firmaların geçmiş dönemlerde çizilmiş projeleri e-planla olduğu için bu defa önceden çizilmiş projeleri revize etmek düzenlemek gerektiğinde mecburen e-plan kullanmak zorunda kalıyorlar. buda onları e-plana mahkum ediyor. böyle zincirleme gitmiş.tabi e-plan köttüdür demiyorum........
kısaca bu işe yeni başlayan arkadaşlara Cadyy ve electrocad ı önerebilirim Türkçe dil desteğide var.
iyi günler